- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
válasz
Telefunen #3923 üzenetére
Ez hibás volt, ahogy bejött a win egyből restartolt is. Ezzel is probálkoztam. Viszont amit az ASUS ajánlott fel, a 4 közül az 1 ik jónak tűnik. most is az van fenn és eddig még jó. Igaz 850mhz re lőtte magát a kártya, úgy látszik asus ék tornáztak valamit, ami persze nem baj mert ettől csak jobb lett a kártya úgy 2 fps el de már ennek is örülök.
-
BogyóBP
addikt
Ha valakinek pontosan ez a fajta VGA ja van:
. Az légyszives küldje már el nekem a BIOS át. Egyik barátomnak is ilyen van csak ő most épp pecázik...
-
BogyóBP
addikt
válasz
Alister71 #3918 üzenetére
állandoan elszállt a vga driver majd visszajött a kép. Nagy nehezen de az Asus honlapjáról leszedtem a VGA BIOS át. Abban 4 fájl volt..Csak az első volt zöld pöttyös a nibitor szerint. Az alap VGA biosom hibásan mentődött le és nem tudtam visszatölteni igy maradt ez amit leszedtem. Ezt marha nagy nehezen feltornáztam a win alol..Igaz az alatt is egyszer megmerevedett a kép majd helyreállt, de eddig jónak tűnik..Csak furább a kép (élesebb) remélem nem szart be.
-
BogyóBP
addikt
válasz
Alister71 #3908 üzenetére
Azt hiszem sikerült!!! visszatenni. Minden freeze meg fagyás ellenére leszedtem az asus honlapjáról a BIOS-t ami a VGA hoz volt feltéve. Leszedtem, majd mivel checksum hibára hivatkozott, ezért kibontottam az exe-t. Benne volt a win es nvflash és 4db rom fájl. AS01-04. Én a 4 est feltettem Nvflash -4 -5 -6 AS04.rom methodulssal, és ugyan kifagyott alatta is de sikerült feltelepitenie, firmware updated successfully. Most visszaálltak az alap órajelek, DE engem ez most zavar, mert nemtudom melyik az én kártyámhoz valo a 4 közül. Valakinek esetleg nincs meg az EREDETI gyári BIOS? Amit a GPU-Z lementett az hulladék volt, nem birtam újra használni.
Nem sikerült, 512MB ot lát!!!!
-
BogyóBP
addikt
válasz
Alister71 #3906 üzenetére
ERROR: No NVIDIA display adapters found
Nemtudom hova kapcsoljam át a BIOS ban a VGA-t hogy az integrált és a PEG is menjen. Mindenképp a PEG et akarja előre venni még akkor is ha abba nincs kábel bedugva.
Ráadásul a GPU-Z által lementett biost már megsem birja nyitni a nibitor.
-
BogyóBP
addikt
válasz
Alister71 #3896 üzenetére
Igen olyan egyszerü hogy most vissza se tudom tölteni az eredetit. Ugyanis amit ráraktam az rossz volt, kifagyott tőle..rohadt nagy a gond mert most nemtudom mit tegyek. csináltam egy USB kulcsot windows 98 al hogy majd arrol felteszem de valami Load error: No DPMI jön folyton elő amikor visszaszeretném rakni a GPU-z vel lementett BIN-t, majd nibitorral megnyitott és csak elmentett .rom ot. Nem engedi visszatölteni, van integrált VGA-m deha azon probálom flashelni windowsban kiirja hogy nem találhato VGA. Mivel átkell állitani a biosban a IGD re nekem hogy egyáltalán kép jöjjön rajta...Most mit tegyek?
-
BogyóBP
addikt
No vettem egy Asus GTS 450 Direct Cu-t de valahogy úgy érzem nem túl erős kártya. 3D mark vantage max P7268, nem igazán értem. Egy E6500 as Dual core hajtja meg 3GB aszinkronos dual channel mellett. Mit gondoltok? Esetleg csak operáljak 1db 2GB ossal? Lehet az aszinkron mód visszahúzza a VGA-t? Mind2 grafikus tesztben 24 és 25 FPS az átlag. Érdekes modon a neten nézve mindenkinek a GPU score 8500 fölött van pl itt is. én ezt nem értem...
valaki tudna segiteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb eladó!
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest