- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Léghűtés topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
AaronBass
tag
-
Danex
addikt
válasz
windlord #4041 üzenetére
crysis 2-t high-en full hd-ban tuninggal elvitte multiban olyan 40-55fps körül,
1280*1024-ben pedig a középsőn tehát extra high vagy min ment 50fps körül tuning nélkül
szerintem a játékok nagy részét a köv 2 évben még biztosan vinni fogja ezeken a kisebb felbontásokon high vagy magasabb grafikán (max árnyékot kikapcsolja az ember és 2*-es AA-val)
-
Alister71
nagyúr
válasz
windlord #4037 üzenetére
Ha ügyes vagy, és nem sértesz meg semmit, akkor gond nélkül átszerelhető, és a gyári is visszarakható bármikor. Nekem is 1 ventis giga volt, L2prot raktam rá. Tökéletesen jól hűti, és semmi hangja nincs. van hozzá egy 7 voltos és egy 12 voltos átalakító, amit a táp molex csatijára lehet kötni, a 12 voltoson is teljesen csendes. Az L2 pro-ra van felrakva gyári szürke paszta, nem kell plusz pasztát rákenni. klikk, klikk. Ha a 2 eres venti csatlakozó fehér műanyagját óvatosan lehúzod a kártyáról (később vissza tudod rá tolni), akkor a kártyáról is tudod vezérelni a ventijét, csak nagyon vigyázz, hogy jól dugd rá, nehogy fordítva, mert az hazavágja a ventit.
-
Faterkam
addikt
válasz
windlord #3236 üzenetére
Q8400 alapon, Zotac GTS 450 Amp. alapon, viszi a Dirt2, F1 2010, Gridet ultra beállításon, V-sync bekapcsolásával 50-60fps környékén 1280x1024-en ha jól emlékszem A TDU2-t minden very high-on 4x AA-val+Vsync on, 24 Fps, darabos, de 3,2 Ghz-en már baráti 45-50Fps-re ugrik.
(azt hozzá teszem, hogy én ezt Xp-n mértem)
-
Telefunen
őstag
válasz
windlord #3218 üzenetére
Ez miért olyan egyértelmű? A tesztben szereplő 945 eredményeit bőven hoznád bármilyen Quad-al némi alapfeszes tuninggal is.
@Lord Vader: Még én sem láttam, bár 30 fele indultak az árak... úgy érzem, annak ellenére, hogy kifutott szériaként drágulnia kellene a 775-nek, most fog csak megindulni igazán lefelé...
-
Zigi
senior tag
válasz
windlord #3218 üzenetére
Azért a teszt sorai között is tudni kell olvasni
Egy Q8xxx vagy inkább Q9xxx 3Ghz-n simán ott van a phenom x4 mellett és ha a min fpseket nézed (ami szerintem a lényeg és nem az ahova felugrik 1 sec-re) teljesen jól kihajtja a mostani középkategóriás kártyákat. Pl ha lenne egy 460 gtx-em vagy 68xx atim nem cserélnék i7-re 150 ezerért amikor vehetek 1 q9400-et 30-35-ért *(használtan) és még jól elvagyok vele 1-2 évig. Addig még 2-szer változtat lábszámot az intel és talán az amd is felzárkózik gyorsaság terén egy kicsit
*na jó legyen
-
Zigi
senior tag
válasz
windlord #3213 üzenetére
Olvassd el ezt a tesztet: [link] és láthatod, hogy egy erősebb processzor alatt még gyorsulhatnak a vga-k. Vegyük a gts 450-et egy E6500-as procival mondjuk AvP alatt van 25 fps-ed egy e8600-al 40 fps-ed egy I7 920@ 4ghz-el 42 fps-ed
Ebből az következik, hogy a gts450 kihajtásához elég egy E8600 vagy vele egyenértékü amd proci, hiába teszel erősebbet, a vga ennyit tud nem többet. Azt, hogy honnan lehet látni mekkora a proci igénye az már nehezebb ügy. A videó kari felépítéséből már lehet következtetni, de biztosat csak a tesztek és vásárlói tapasztalatok után lehet mondani.
ui: a fent említett fps értékek nem valós értékek csak a szemléltetést szolgálja
asound csak azt ne mondd, hogy hangos....
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
windlord #615 üzenetére
Felesleges a 20k plusz kiadás. Nálad egy GTX 460 szinte semmivel nem hozna többet, mint egy GTS 450. Vegyél egy Palit Sonic-ot, vagy egy alap Gigabyte-ot, 810 MHz-es órajelen. Úgyis bírja, amit a Super OC kártyák. A maradék 20k-ból olyan tápot vehetsz, ami hosszú távon is jó beruházás lehet.
-
toldy
őstag
válasz
windlord #615 üzenetére
Szerintem neked elegendő egy 450-es mivel.
-1440x900 ba játszól, és montad nem szeretnéd növelni
- a procit megrángatva 3,2 megfelelő páros hozzá ( a 460hoz kicsit keveslem)Szerintem vegyél egy 450et és egy normális tápot. 6-7 k egy 350w-os FSP táp ami megfelelő teljesítményű é minőségű is, és még marad is egy kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest