Új hozzászólás Aktív témák
-
szitaati
aktív tag
válasz
Zippair #37637 üzenetére
Hát sok sikert hozzá. Nekem van olyan progi, ami rendszeresen a két kijelző között(!) jelenik meg. Értsd: egyik fele ezen, másik fele azon. Hiába állítgatok bármit.
Ati-nál azért ilyen nem volt.
Szerintem klón módban max annyit tehetsz, hogy a monitorod is a TV felbontásán megy, és akkor ua. a kép mindkettőn. Csak akkor gondolom nem túl szép a kép a moncsin, a natív felbontás hiánya miatt. -
szitaati
aktív tag
válasz
Zippair #37635 üzenetére
Milyen TV-d van? Sima crt? Azon azért kitartás kell nekiállni netezni pl. Ha meg valami lcd vagy plazma, nem hiszem el, hogy ne tudnál megadni valami olyan felbontást, ami a TV-n és a monitorodon is működik. Esetleg próbáld meg a rivatunert, vagy powerstrip-et, hátha...
Sok sikert. -
szitaati
aktív tag
válasz
Zippair #37618 üzenetére
Dualview-ban lehet, azt tudom. Klón módot nem használom, de gondolom az lehet a problem, hogy a TV-nek max. valami elég pici felbontást enged állítani. 175.45-ös driverem van, ebben lehet custom felbontást létrehozni(frissítést is te adsz meg) szerintem próbáld meg úgy.
-
d@minator
addikt
válasz
Zippair #34894 üzenetére
Én is ilyen ventit rakok az Auras Fridge-re. Valaki tudja, hogy az Auras Fridge módosított változatát honnan lehet felismerni? (Rev szám stb)
-
pcmatyi
tag
válasz
Zippair #33908 üzenetére
Sajnos nem vagyok pesti,de jó ha ezt is tudom,eddig azt hittem jobb gyárihűtést nem piszkálni,de ezekszerint nem! Király! Majd utánnajárok én ennek az itteni (Borsod) boltokban is!
Amúgy jó tapasztalataim vannak AC terén,mert most is az hűti a procim!
Köszi!
És kb mennyibe van ez bruttó? -
Macka
veterán
válasz
Zippair #33725 üzenetére
Itt találsz rengeteg MOD-ot. Csak előbb regisztrálni kell az oldalra.
-
-
buherka
addikt
válasz
Zippair #32754 üzenetére
Amikor az Nvidia kiadta a 8800GT-t (ref. hűtős)...kerek perec megmondta, hogy jól szellőző házban garantálja a tökéletes működést. Ellenben mit csinál az user...kirakja az asztalra az alaplapot és belevágja a kártyát és csodálkozik, hogy 90 fok ha megkeni a száját.
, mert semmi légmozgás nincs.
Én is csak azért cseréltem le a Galaxy-n a hűtést, mert befűtőtte a gépem belsejét mint egy kályha.
Meg nem is a GPU melegedésével van gond a kártyán, hanem a többi alkatrésszel, amit azért nem éppen 100 fokos terhelésre terveztek. Habár már a gyártók hanyagolják a folyékony elektrolitos kondikat és polimer-alumínium szilárdelektrolitos kondenzátorokra cserélik ezeket, de ezeknél is van egy tűréshatár.
Nem hiába írja ki az Analog Device a GPU környezeti hőmérsékletet is, mert ez is sokat számít.
Tehát igen...gyári hűtéssel is elboldogulsz, akár sok évig is, ha van egy normálisan szellőző házad. De már az user-ek "divat"-ból is cserélgetik a hűtést...mert ha neki olyan van akkor nekem is olyan lesz (ismerős nem?), meg hát vájt fülűek vagyunk
(#32761) Zippair--->kinek, milyen vastag
-
gPoint
tag
válasz
Zippair #28665 üzenetére
a riva meg ez is 50+ fok körül ír de hogy ez mennyire valós? terheletlenül 38-40 terhelve 50-60
bocs nem vágom mennyi az alapfesz azt tudom hogy kissé emelt órajelekkel megy ez a kártya. tehát max 1,2? okéköszi
mod: mondjuk 1,2-őt lehet hogy nem merek megkockáztatni max ha lessz egy erősebb hűtés
-
Macka
veterán
-
-
KTTech
veterán
válasz
Zippair #26890 üzenetére
Bizony
most vettem egy Eizo S2231W-t
Igaz nem pont játékos monitor (8ms S-PVA, 92%-os aRGB-vel, 1500:1 valós kontraszttal), de arra is kellően jó, viszont jó a képfeldolgozáshoz is (ami nekem alapvető szempont... sajna a legtöbb TFT nem jó erre a célra). Bár, ez nem olcsó darab... de nagyon megéri az árát.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Zippair #26907 üzenetére
Jah, az csak elírás (néha sietősen írok), GT-ről van szó természetesen.
Nem szoktam piszkálni a kártyát, nem hiszem hogy állítok rajta bármit is majd. Ha visszajöttem a dolgaim végeztével, nekiesek a tesztnek. Most sajnos csak a Tomb Raider - Anniversary van a gépen, már kipróbáltam vele a kártyát. Akkor a következő értékek voltak egy fél óra játék után:
Délután több időm lesz tesztelni.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Zippair #26883 üzenetére
Nagyhirtelen csak a GPU-Z progit találtam (Nem igazán vagyok tuningolós fajta, így nem nagyon szoktam ilyen progikat használni), remélem hogy az általa mért értékek korrektek.
Csináltam egy mérést, amikor már majdnem két órája van bekapcsolva a gép, de játék nélkül (Windows). A kártya típusát is feltüntettem rajta, hogy tiszta legyen a kép:
Gigabyte 8800GTS Zalman hűtő, alapórajel, 2 óra windows, zárt ház (Raidmax Sagitta, 5 venti). Hőfok+adatok.
A mai nap folyamán még letesztelem játék alatt is, de most még sok helyre kell még mennem, csak délután érek majd rá.
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Zippair #26890 üzenetére
nekem egy 2032BW-m vna szerintem kategoria gyöztes
(mondjuk elfogult vagoyk mert nem fájdul megtőle olyan hamar a szemem)
muky:nekem még a régi rev1-es van az méri a GPU-t/memo-t/környezetet
driver csere (4.5 everest)?
én kérdésemre valaki?
mcdokika:XFX az egyik legjobb márka, szvsz ha HDMI-s tv-d van akkor érdemes HDMI-s kártyát venni, galaxy-nak van is asszem jó gyártó, kissé puritán a körités, de nem mérik aranyárba! -
VR6-Fan
veterán
válasz
Zippair #26841 üzenetére
aha. de nem egy olyan játékkal kéne tesztelni amihez isten gépe is kevés. pl oblivion/stalker/cod4 ott azért kifog jönni valami
3D markot meg azért hoztam példának mert ott ez még élesebben jön ki(am ne feltétlen a pontokat nézd hanem a tesztek FPS-eit).
u.i.:hiszek neked.
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Zippair #26824 üzenetére
hagyd alapon a VGA-d procit szépen alapórajelől indisd el és emeld az órajelet 300MHz-vel minden teszt elött(min 3GHz-vel tesztelj) érdekes dolgot fogsz tapasztalni.
nekem 600/1500/900->720/1750/1000 növelt órajelekkel történt kb 500 pont növekedés
ez egy 2,6GHz-s X2 melett, ha 3GHz-n van a proci és a VGA alapon már akkor többet gyorsul.. -
juhi07
senior tag
válasz
Zippair #26550 üzenetére
Kösszi a választ
Ja és az lenne a kérdésem hogy mi a véleményetek a erröl a 8800gt röl ?(Szerintetek hangos vagy nem ?? ÉS megbizhato márka ? -
Zippair
aktív tag
válasz
Zippair #26265 üzenetére
na ismét volt egy kis lefele tuning
beállitottam gyári értékekre(600/1500/1800) és cod4ben azon a pályán ahol 71-73 fok volt eddig, most "csak"65 fok volt. Ez lesz a megoldás a nyári melegben
egyébként a Gameben nem vettem észre olyan változást, ami zavarna multizás közben, bár FPSt még nem néztem. Már kérdeztem multkor, de nem kaptam rá választ: Valaki kente már át a Giga 8800gt Turbo force hűtőjén a pasztát, és ha igen, akkor változott e valami???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Quadro FX 570 eladó
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged