- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
buherka #20417 üzenetére
102 fok volt, jah
házhűtés nélkül a kari elkezdte melegiteni maga körül a levegőt és a megrekedt forroság miatt nem tudott hűlni a kártya sem, egyre csak fokozodott a helyzet. levettem a ház oldalát, és kiömlött a forroság
akkor bekötöttem a házhűtőt, ami VGA nélküli gépemben korábban nem kellett (integráltat használtam), azota 80 fokra megy fel abban a helyzetben, amiben előtte 102ig (és ki tudja megállt volna-e?) ment. szerintem semmivel sem hatékonyabb ez a hűtés, mint a referencia, csak a nagyobb venti miatt talán kevésbé sikito hangot ad
Pety: van házhűtőd, ami hátul kiszivja a meleget a házbol? Ha van, akkor érthető. Probáld meg anélkül ;)
Accelero S1 nekem is szemet szurt, van itt egy teszt róla:
KLIKKItt azt irja a srác, h a korábbi biosos modellek(ref 88gt) eléggé felforrtak az alacsonyan hajtott venti-sebesség-profil miatt, de mára ez kicsit javult.
Viszont igy is 80 fokos volt a kártyája a ref hűtéssel, mig az acceleroval passzivan 50-55, voltmod után és erős tuning mellett is
Egyébként ez a BIOS-os voltmod valoság? Mert anno a 7900GS-emben is hiába irtam át a BIOS-t a kártya nem kapott többet ... viszont a 2900PRO-mon működött, az alulfeszelés ott fagyást okozott.
Nibitor ezt mutatja a BIOSom alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged