Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• arty

veterán

válasz buherka #20417 üzenetére

102 fok volt, jah :)

házhűtés nélkül a kari elkezdte melegiteni maga körül a levegőt és a megrekedt forroság miatt nem tudott hűlni a kártya sem, egyre csak fokozodott a helyzet. levettem a ház oldalát, és kiömlött a forroság :) akkor bekötöttem a házhűtőt, ami VGA nélküli gépemben korábban nem kellett (integráltat használtam), azota 80 fokra megy fel abban a helyzetben, amiben előtte 102ig (és ki tudja megállt volna-e?) ment. szerintem semmivel sem hatékonyabb ez a hűtés, mint a referencia, csak a nagyobb venti miatt talán kevésbé sikito hangot ad

Pety: van házhűtőd, ami hátul kiszivja a meleget a házbol? Ha van, akkor érthető. Probáld meg anélkül ;)

Accelero S1 nekem is szemet szurt, van itt egy teszt róla:
    KLIKK

Itt azt irja a srác, h a korábbi biosos modellek(ref 88gt) eléggé felforrtak az alacsonyan hajtott venti-sebesség-profil miatt, de mára ez kicsit javult.

Viszont igy is 80 fokos volt a kártyája a ref hűtéssel, mig az acceleroval passzivan 50-55, voltmod után és erős tuning mellett is :O

Egyébként ez a BIOS-os voltmod valoság? Mert anno a 7900GS-emben is hiába irtam át a BIOS-t a kártya nem kapott többet ... viszont a 2900PRO-mon működött, az alulfeszelés ott fagyást okozott.

Nibitor ezt mutatja a BIOSom alapján:

Új hozzászólás Aktív témák