Új hozzászólás Aktív témák
-
scabi78
senior tag
Jaja, igen a tápot is cserélném, már másik topikban érdeklődtem.
egy 2 hónapos gts-t (320megás, 320 bitest gigabyte) használtan a haverom hozzám vágna 40-é, a kérdés az, hogy a gt-vel jobban járok-e úgy, hogy +20 ezerrel többe kerül.
-
scabi78
senior tag
Sziasztok!
Még januárban szeretnék venni 8800-as kártáyt, de nem tudom gt vagy gts legyen. Jelenlegi konfigom: gigabyte m57 sli s4, m2 6000+, 4giga/800 kingmax, 400wat codegen.
Szerintetek melyiket vegyem meg, ha max. 50 ezret szánnék rá. Várom a véleményeteket, köszi! -
D@ni88
addikt
válasz
KillHates #9690 üzenetére
felső kép az alja, az alsó a teteje
csak szimplán elképzeled h tennéd be a gépbe
sztem ez még valami prototipus...nem értem mért van a végén az a rácsos izé, mert ha teteje felöl fúlja be akkor az alján mért van, ha alulról akkor a tetején mért van szellőző
olyan pici venti meg szart nem ér h a legvégéről fújják keresztbe
-
-
Amoroso
aktív tag
A gts-ek automatikusan állítják a venti fordulatszámát?
Játék közben még nem vettem észre, hogy hangosabban búgna, talál mert hangos a game?A rivatunerben auto-n 60%, ha ott feltolom 90-re azt észre lehet venni.
-
Na itt a G80 Ultra és pénztárca gyalázó szörnyeteg:
9800 GX2 1 GB ram, 256 spMókás a két DVI csati a végén
Ez most az alja?
Vagy a teteje? -
válasz
Laraxior #9676 üzenetére
Hali! Tegnap este 10-kor értem haza a gályázásból, és egy kicsit ki voltam tikkadva. Még itthon vagyok (fél 11) és rohanok, ma tudok beszélni az emberrel, és mondom neki a fejleményeket. Ha azonnal kell neki az SLI akkor odaadom neki az enyémet, a GTX megy neked, addig meg a te GTS-ed hozzám befigyel. Aztán ha szerzek kártyákat, akkor eladjuk a GTS-ed, és rendezzük a GTX-et. Ha megy a dolog így okés?
-
Szatesz
őstag
Nekem nem irt ki semmi eredményt de nem akadt meg...
-
D@ni88
addikt
válasz
Anthony28 #9683 üzenetére
pedig nem olyan nagy ördöngőség a vmod
én anno a 700GS-em 400as órajelét vmoddal 760ig húztam
a memet meg 800ról 970re. szval megérte
most anyiból könnyebb dolga van az embernek h "elvileg" a gtx és ultrakon, van túlfesz védelem. szval ha töbet adnál a gpu-nak akkor egyszerűen nem indul a kártya
-
Anthony28
őstag
Ezt láttátok?Érdemes letölteni...valami gyönyörűséges.Minimum System Requirements: 8800 ultra!
[Human head download]Nekem azért nem akadt meg a GTX-en...
-
Anthony28
őstag
válasz
Tuco Ramirez #9682 üzenetére
Tudom hogy a GPU...de tisztában vagyok vele hogy nagy lett volna az esélye hogy a GPU Vmod-al kinyírhatom.Ezt semmiképp se akatam, ezért próbáltam a VRAM oldalról megközelíteni... talán így kevésbé volt veszélyes a kártyára nézve.Bizony 610mhz GPU-val is qurva erős, ami húzva stabilan 630...de mint korábban írtam ahhoz hogy jelentős változás legyen minimum 700mhz-re kellett volna tolnom Vmoddal.Azt meg szvsz a csipp fizikailag nem bírta volna el.650-660mhz-vel bohóckodni meg nagy kockázat és kis gyorsulás.Ezért is írtam hogy ésszel kell, s ha valamiből nem lehet kiszedni arányosan a nagyobb teljesítményt akkor hagyni kell, és a "mindenáron"-t el kell felejteni.
Jártam ma a Pixel KFT felé...gondoltam beugrok.Kár volt.Vettem egy 11. ventit azaz egy Papst 12cm "szörny"-et...szerver ventit leszedtem a DuOrb-ról és a helyére tettem fel a "szörnyet".
A szerver ventinek meg lett új helye...
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Anthony28 #9680 üzenetére
Vigasztaljon a tudat, hogy sokat egy sikeres VRAM vmod-dal sem nyertél volna. A GTX-nél a teljesítményt tekintve nem a memóriasávszél a szűk keresztmetszet. Még az alap 1800MHz-en sem, nemhogy 2100-on... Mindenesetre tisztelet érte, hogy egyáltalán volt merszed belevágni a dologba.
-
Anthony28
őstag
[NV hírek]
Ennyit arról hogy mi fog gyünni...tavaszig-nyárig tuti semmi nem lesz a 9800GTX-ből.Az Ati elfelejti ameddig nem lép érdemlegeset...evvel minket is szopat, mert nem lesz 9800 GTX-ünk még egy jó darabig. -
Anthony28
őstag
válasz
Tuco Ramirez #9679 üzenetére
Így is van...sajnos az Ultrák kiváltsága a 0,8ns memók.
Holnap megszüntetem a Vmod-ot..sajnos nem jött össze.Hiába a magasabb fesz, a 2140mhz-t már nem bírja, nem a fesz a szűk keresztmetszet hanem maguk a memók, tehát következő lépésben kicserélem a GTX memókat UItra memókra és úgy tuti jó lesz!!
Így meg nincs értelme, mert Vmod nékül is bírja stabilan a 2100mhz-et ami azért nem rossz.
Ha ment volna 2200mhz-et akkor hagytam volna a Vmod-ot, de így nincs sok értelme, feleslegesen kap +feszt.Megpróbáltam, nem jött össze...ennyivel is okosabbak lettünk! -
Anthony28
őstag
Kicsit csúszni fog a teszt.Hajnal lesz belőle.Mert a Vista szarakszik a 169.25 WHQL-el már rég óta, és most nem tudom hogy az miatt vagy a memó miatt dobálja a kék halált egy idő után 3d-ben de a játékok sem mentek jól memó húzás előtt GOW,BioShock abszolút nem is ment.Xp-t köll telepítenem hogy kiderüljön mi is van.
Egyébként 1070 azaz 2140mhz próbáltam először UT3 alatt...ezt a frekit már nem bírta Vmod előtt.Egyből fagyott.Tehát változás az van, csak kérdés mekkora.Mert az alap GTX memo sebessége 1800mhz az OC 2000mhz...lehet azért ennyi mert ezeknek a ramoknak itt a vége teljesítményben.
-
Laraxior
titán
Kill Hates? Mi zujs a GTX-el?
Milyen beszélőkéd van?
-
Anthony28
őstag
válasz
Szatesz #9673 üzenetére
Az a bevállalós aki a GPU-t piszkálja Vmod-al.
Syn7t37ic kollégával most beszéltem..Ő mikroszkóp alatt merte bevállalni a GPU Vmod-ot és sikerült neki.
Én azt nem akartam piszkálni mert +40-50mhz-ért nem éri meg hogy +10-15 fokkal melegebb legyen a GPU...Ezt is mint általában mindent, ésszel és körültekintéssel kell csinálni, persze így is lehet gond..
Eredmények később...kb. 21.30-22.00 magasságában. -
Anthony28
őstag
válasz
#96302336 #9671 üzenetére
Nevezhetjük hardveresnek...510 Ohm-ról 472 Ohm-ra csökkentettem az ellenálást...ami kb. 2,1-2,2V állítja be a Vmem feszt.
De áram alatt nem fogok multiméterezni..
Akkor inkább a tesztek.Egyenlőre minden ok, 1,5 órai haszálat után bár még 3d-t nem néztem, nincs semmi rendellenes.
-
Anthony28
őstag
válasz
#32577792 #9660 üzenetére
Játékra Xp-t tegyél fel...úgy gondolom jobb és stabilabb és gyorsabb mint a Vista 32bit, amit most jelenleg is használok. Az új hivatalos WHQL driverrel ami nem beta, nem megy a BioShock, Gears Of War...viszont az Unreal Tournament 3 megy hibátlanul...úgy gondolom ez minden csak nem elfogadható.Rövidesen gyalu lesz, és megy fel nekem is az XP SP2.A DX10 sokesetben nem is észrevehető, és a problémamentesség az első a megfelelő játékélményben.Mellesleg zabálja a VGA-kat a DX10 aminek egy GTS 320 nem fog túlságosan örülni.
-
Anthony28
őstag
S.O.S. segítség kellene...volt egy kis Vmem Vmod...a gondom az hogy elvileg 2,1V körüli értéket kap kb. 1,9V alapfesz helyett, de azért biztos ami ziher meg kellene néznem szoftvereen is hogy tényleg anyit kap e... progi kellene ami esetleg meg tudja mondani!Vagy bármi ötlet hogy is lehetne kideríteni...hőfokok változás nincs a GPU környezete,GPU normális értékeket mutat az Everestben.Multiméter ejtve mert bekapcsolt állapotban nem fogok és nem is tudok méregetni, ahhoz ki kellene szerelnem a lapot.
-
booz
senior tag
vissza tértem közétek 3870-röl 8800gts 640mb-ra hurrá nvidia forever
-
törölt tag
vvan pár kérdésem, ezekre szívesen fogadom a véleményezeket
talán holnap megjön a tápom és összetudom rakni a gépet
jelenleg 1GB ramom van, de mindenképpen veszek mellé még egyet
mit javasoltok oprendszernek? xp vs vista. ha utóbbi akkor 32 vagy 64 bitest? ha dx10 játékot akarok futtatni, akkor mindenképpen kell a vista?
a másik a kártyával kapcsolatos. néztem az asus honlapját, ahol különböző biosok vannak fenn,az opremdszertől függően, ezt akkor ennek megfelelően kell gondolom felrakni, csak nem tudom, hogy jelenleg mi van fenn. mikor célszerű cserélni: oprendszer előtt vagy utánna?
8800GTS 320 a kartyám -
válasz
CriticalHit #9656 üzenetére
A 2MB RAM szerintem!
-
Anthony28
őstag
válasz
CriticalHit #9656 üzenetére
XP vagy Vista?
-
CriticalHit
addikt
Mi lehet az oka, hogy a 8800GTX 2MB RAM-al és e6600 procival, legújabb nVidia meghajtóval 0,1 FPS -ot produkál már a menüben is a Gears of Warban, amikor a Crysis, Vegas, UT3 hasít. Annyira lassú, hogy a billentyű lenyomásra 10-12 másodperc múlva reagál.
-
Anthony28
őstag
válasz
KillHates #9648 üzenetére
Még nincs..addig felesleges ameddig nincs kártya.Még így is dobna 19k-t ebben a lapban is 2x GTX.
Az igaság az hogy a lap az kényes téma...6x SATA,10x USB köll.2x PCI-E SATA raid kártyám is van, +1 PCI Hangkártya...meg ugye OC MSI kártyám van..ha köllene akkor vagy egy szintén OC MSI vagy el kellene adnom az OC-t és simára cserélni, de ez már így bonyolult.Tutira nem mondom,de ha van lehetőség megköszönöm ha szólsz!
-
Laraxior
titán
Öcsém lenne egy gétéikszem... lassan már vízre is be kellene ruházni.Néztem is egy radit kezdésképpen.9x12cm-es venti fér rá.30 pénz,elég lehet még a G200at is hűteni
Irigyellek.... mást nem tudok mondani
orientálódnom kellene ilyen körök felé.... nem a kenyér és zsemle felé -
válasz
Laraxior #9649 üzenetére
Holnap estére kiderül... Ha nem is most cseréli le az ember akkor majd az új 9000-es sorozatra rábeszélem. Ez az ember adatta el velem az x2900XT-jét 50-ért, mert szaggatott neki COD alatt. (persze; nVIDIA alaplapban volt és utálták egymást) Akkor vettem neki a GTX-et 85-ért)
-
válasz
Anthony28 #9646 üzenetére
Nem kell engem zsarolni, ha van akkor Neked is szivesen szerzek (legalább nem kell kínlódnom az apróban az idiótákkal) Akkor pumpolom majd minden gazdak sznob ügyfelemet, az SLI-re! (két GTX és egy Ultra tulaj van, csak az utóbbinak nem fog gyorsulni a rendszere az GTS512SLI-től
)
-
Anthony28
őstag
válasz
Laraxior #9644 üzenetére
Mond meg neki addig nem veszed át tőle 50k-ért ameddig nekem nem szerez egy másikat 50k-ért.Így zsarolva lesz és mindkettőnknek lesz kártyája!
ui: És akkor lesz egy K850i-d 50k-ért...kis mohó!Bár ha jobban meggondolom ha rápengetnél valamennyit még akár össze is jöhetne az üzlet...arra a kártyára ami még nincs is meg!
-
-
Laraxior
titán
válasz
KillHates #9631 üzenetére
Csábulnék én mindenfele
Sajnos sok a kiadás.Telefonom sincsen. Max 15k-m van ebben a hónapban,ha sikerül túladnom a most vásárolt kormányszettenLeginkább egy Q-ba fektetnék,de kétlem hogy valamire is költök.Telo kellene mihamarabb.Február10.-én
Az ehavi már elverve a Ballistixre.
vagy 35k-t rá kellene dobálni mi?Márhogy az enyémre....
-
taxi
aktív tag
8-án érkezik ha minden igaz a gt.Szerintetek a mostani Gainward 320-as-ért kérhetek valamivel többet,mert A-3-as, vagy ez nem értéknövelő tényező?
-
Anthony28
őstag
válasz
Tuco Ramirez #9623 üzenetére
Hát a sablonos Logout-os vmod sztorival...meg a linkelt HR03+ felszereléséről szóló történetet.Csak ámultam és bámultam!
-
Anthony28
őstag
[Hirdetés] Próbáltam alkudozni...de az ember közölte: "rejtett tartalékok vannak még a kártyájában és ennyiért nem adja".
-
Sziasztok!
Még semmi hír az új nVIDIA-ról.... GRRrrr.... Pedig beigérték a hírlevelükben a genyák!
Már rázsibbadt az újam, a frissít gombra a levelező programomban!
A 112 sp BIOS-al felesleges próbálkozni. Nekem az A3-as G80-ason sem sikerült feltámasztanom, GTX BIOS-al sem. Csak rizikóztok, hogy befosik valami. -
Butcher82
senior tag
Sziasztok! B.Ú.É.K minden G80 tulajnak!!!!!!!!!
-
Laraxior
titán
válasz
Amoroso #9602 üzenetére
Abba a konfigba lenne ami az adatlapodon van? Ram elkelne bele
Szerintem ne fektess SLi-be.Melegszik,sokat zabál,nem hoz akkora teljesítménynövekedést amennyit kidobsz érte. Lerágott csontHaver GT-jének is odaversz ha meghúzod a mostanit,meg a procit is.Nem kell azért SLi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest