Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatesz
őstag
És tuniingaba mit jelent mert nekem csak 3680 on allt meg a prcim gyari hutovel...
-
Laraxior
titán
Elviszik a memóriákat jupiii..jön a Crucial Ballistix
Amen
-
válasz
Szatesz #8490 üzenetére
Az albak a tuti
A G92-es topicon is úgy húztak egy brutálisat egy gépen, hogy kirakták az utcára. Jó dolog a hideg december, most születnek a 20000-es 3DMark06-ok, aztán meg majd augusztusban az új szuper G100-assal meg majd 15000
Komolyra fordítva a szót. Ha előröl van valami ami tolja rá a hűvös luftot, szerintem elég. És ahogyan írtad, szerintem ez a Te gépedben ez nem probléma. -
Szatesz
őstag
Szentetek ultranak huzva 90 fok max jatek kozben az sok?
-
válasz
donsergiooo #8483 üzenetére
Ezt nem hallottam. Jó ötletnek tűnik!
-
theniel
aktív tag
Állandóan kidod a Battlefield-ből a windows-ba.
Megnézem és 70 fokos a GPU.
Lehet, hogy emiatt van? Ahogy eléri a 70 fokot leáll? -
theniel
aktív tag
válasz
Anthony28 #8463 üzenetére
Hát, az igazság az, hogy ugye cseréltem tápot, ami ugyancsak lehet hangosabb.
Meg beleraktam egy ventit hátra.
Ha a ventit lefogom akkor kicsit csökken a zavaró hang.
Szóval itt az összhatás lehet, ami engem az őrületbe kerget.
Ha végre gyártanának elég hosszú monitorkábelt, akkor átraknám a másik szobába és kész. -
theniel
aktív tag
-
Anthony28
őstag
válasz
KillHates #8470 üzenetére
Inkább a K850i mint az N82...evidens.
nagyon jó telefon.Valakinek nem jön be az extravagáns billentyzet..szóval előtte nézd azért meg.Nekem speciel nagyon bejön a gombsora.A 3 érintőgomb pedig izgalamssá teszi a navigálást.2 napja használom rosszat nem tudok róla egyenlőre mondani.
-
vazzz
őstag
válasz
theniel #8460 üzenetére
Akkor te még nem hallottál hangos hűtést... Hallottad már mondjuk a 2900pro hűtését? 100%-on elnyomja egy porszívó hangját... és ez nem vicc.
A gtx hűtője sokkal-sokkal halkabb fullon, mint a pro alapon.
Amúgy meg tök vicc ez a gtx hűtés, nem hangos, de nem is hűt, csak amennyire nagyon muszáj. Jobbra számítottam, mikor megvettem, legalább 7900gtx szintű hűtést képzeltem el rá... de végülis teszi a dolgát.
-
Anthony28
őstag
válasz
theniel #8460 üzenetére
Nem hiszem hogy azon múlik....ahogy jönnek le a gépsorról gondolom vannak jobban sikerült példányok amik halkabbak és vannak kevésbé jól sikerültek amik hangosabbak.
Elvileg minden GTX-nek ugyanannyira kellene hangosnak lennie mint a többinek.Csak azért minimális szórás biztos van...
-
válasz
theniel #8460 üzenetére
De azért biztos az is számít, hogy a ház hűtése milyen, meg a a többi cucc mennyire fűt, illetve mennyire segíti a vidkarit.
Szóval, lehet, hogy hangosabb egyik a másiknál, csak éppen nagyobb fordulaton is megy alapban, mert mások a környezeti hatások.
Jaj, Theniel! Ez evidens. Nyilván egy LANBOX-ban jobban fog menni a cooler mint egy Aurora-banÉn is tovább bírom egy szekrénybe zárva, mintha nylon zacskót húznak a fejemre
-
theniel
aktív tag
válasz
pcMANiac #8458 üzenetére
Szóval a GTX-ek egyforma hangerővel mennek?
De azért biztos az is számít, hogy a ház hűtése milyen, meg a a többi cucc mennyire fűt, illetve mennyire segíti a vidkarit.
Szóval, lehet, hogy hangosabb egyik a másiknál, csak éppen nagyobb fordulaton is megy alapban, mert mások a környezeti hatások.
Nekem hangosnak tűnik, pedig csak most megyek kimosatni a fülemet.
Azután lesz csak igazán hangos. -
pcMANiac
aktív tag
válasz
Tuco Ramirez #8436 üzenetére
-
válasz
Anthony28 #8445 üzenetére
Szerencsémre én olyan keveset alszom mint egy öregasszony. Ha 5-6 óránál tovább fexem ideges leszek a 3DMark eredmények (eredménytelenségek) miatt
Utálok aludni, elvesztegetett időnek érzem, de én is későn kelő vagyok. 2-8-ig szunyálok, ez bőven elég. Nappal munka (ha van) este G80 topic! -
Laraxior
titán
reggel 6:40kor hívnak hogy kéne menni dolgozni mert tegnap elfelejtett szólni a főnök....
ehhh... sokba fog ez kerülni neki -
Hát itt is megállt az élet...
Jó éjt mindenkinek...
-
Mindenki a G92-es topicban van
400 hsz naponta
Mi lesz a jó kis G80-al ????? -
theniel
aktív tag
válasz
Tuco Ramirez #8436 üzenetére
Igen nekem is úgy rémlik, hogy a hűtések azonosak, mindegy, hogy milyen márka.
De lehet, hogy az enyém az MSI az OC és itt jobban kell hűteni -
pcMANiac
aktív tag
Üdv minden nVidiásnak! Csatlakozom egy Asus GTX-szel. Eddig egy rossz szavam sincs rá. A hangja lepett meg a legjobban. Csendesebb mint hittem.
-
-
theniel
aktív tag
válasz
KillHates #8421 üzenetére
Én már csak türelmetlenségem miatt vettem a GTX-et, de nem bántam meg. Nem is akartam venni, de jó árban adták és lecsaptam rá. Meg az is fontos szempont volt, hogy új legyen. Mert, ha majd továbbadom, akkor tudom, hogy garantálhatom a kártyát, mivel ugye csak én használtam.
Tényleg sokkal erőssebb a a G80 GTS-nél. Meg valahogy megnyugtat az a 768 MB memoria.
Nézegetem ezt a három SLI megoldást az ultrákkal, hát azért a játékokat elnézve nagy felbontáson már tetemes a különbség. Persze a dolog árnyoldalait, azt te tudnád vázolni, az nvidia alaplap sajátosságaival. -
Laraxior
titán
Nah eljött az idő...kinyitottam az erkélyajtót..processzor:3.6GHz driver: 169.13 lássuk.... áj bí bekk
BillHate': Me' túladtá' a djágaszágon
azért gratula..majd eredményeket kérek
-
theniel
aktív tag
válasz
sharky1376 #8366 üzenetére
Akiket én ismertem és volt PS-ük (akármilyen verziójú) mindnek tönkrement.
Meg elég sok rosszat lehetett róla hallani. Ott is voltak problémák, próbálták eltusoln, aztán végül mégiscsak be kellett vallaniuk.
Ugye, csak gyári DVD-ket játszik le, aztán kikódolják egyesek és akkor meg esetleg tönkre is megy - direkt.
Azt meg nem tudom, hogy netes játékokat hogyan lehet rajta játszani.
Én csak netes játékokkal játszok.
Aztán, a kiegészítők meg aranyárban vannak hozzá.
az az 1280*720 meg elég bénán hangzik, én már eléggé hozzászoktam az 1680*1050-hez.
Aztán, azt csak egészben tudod eladni. PC-t meg akár alkatrészenként. Az sem elhanyagolandó. -
válasz
Tuco Ramirez #8412 üzenetére
Mi az, hogy benézek? Ez van megnyitva és a G92-be szoktam "benézni"
Meg az "azonnali notebook-os kérdések órájában nyomulok. Elvégre 12 évig notebook-okat szereltem. Ahhoz legalább értek! -
válasz
Tuco Ramirez #8411 üzenetére
Én a "belehugyozok a számítógépbe" eljárásban hiszek!
-
theniel
aktív tag
válasz
Anthony28 #8392 üzenetére
Szia!
Eszembe jutott, hogy legutóbb nézted a 4 mag terhelését a crysis alatt. Ée az volt, hogy 2 meg egyáltalán nem kapott szerepet, nem működött. Pedig arról volt szó, hogy a crysis 4 magra van optimalizálva.
Nekem felrémlett, hogy valamit telepíteni kell a vista-ra, hogy rendesen lássa a négy magot. Most nem jut eszembe, hogy a chip-ben, vagy a neten olvastam.
Te raktál fel plusz progit, ami támogatja a négy mag valól működését vista alatt? -
válasz
Tuco Ramirez #8406 üzenetére
Köszönöm, kicsit még makrancosak a lányok, de remélem idővel ráncba szedik magukat.
169.21-es driverrel talán rendesen megfogják egymás kezét az utcán
Mert most elég hervadtan megy nekik a "séta". 3DM06- 15 ezer pont
Ennyit a régi GTS-ek kis kiköhögtek... -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Szatesz #8407 üzenetére
Egyszer valaki leírta, hogy mitől zizegnek a tekercsek, de már nem emlékszem sajna... nem mintha bármi jelentősége lenne, amúgy se lehet vele mit kezdeni. Bár egy fórumtárs írta korábban, hogy lakkot kell rájuk löttyinteni (keress vissza), de a fene se tudja, én a helyedben biztosan nem játszadoznék így egy méregdrága Ultrával.
-
Szatesz
őstag
válasz
Tuco Ramirez #8406 üzenetére
És nincs valami tipp hogy mit tegyek vele hogy megszunjon mihamarabb?
Vagy miert is csinalja valojaban??Mi az oka? -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Szatesz #8402 üzenetére
Félreértetted, nem a táp zizeg (vagy cicereg, kinek mi tetszik), hanem a VGA nyákján lévő feszültségszabályozó áramkörök tekercsei. Ettől még tökéletesen működnek, ez csak apró, nem túl zavarószépséghiba, általában idővel meg is szűnik a jelenség. A GTX-em pl. pár hétig "ciripelt", azóta kussban van.
KillHates: Megelőztél.
Te mindenhol ott vagy...?
Amúgy gratula az új "gyermekeidhez"!
-
zUlU53
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest