- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Analóg fényképezés
- OLED TV topic
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szasanyi #2495 üzenetére
Szerintem hosszú távra semelyik sem éri meg. Egyik gyártó cucca sem. Hatalmas az amortizáció. Abban egyetértek, hogy használtat érdemes venni, persze kipróbálva, lehetőleg érvényes garival. (a legtöbb gyártó úgy is már min 2 évet vállal) Úgy még viszonylag jól ki lehet jönni. Újonnan nem. A PC olyan mint a kocsi. Csak költeni kell rá
-
AMATŐR
őstag
válasz
szasanyi #2490 üzenetére
Én tényleg nem nézem az árakat, mióta megvettem a karim. Még csak belegondolni is rossz, hogy mennyit bukik rajta az ember. Így kerülöm az ártáblázatokat!
A GTX re sajnos nincs elég pénze,az atit útálja, a 320MB kevés neki.... szerinted mi marad?
Az ati tényleg bajban lehet, mert már'' Alvin_ti4200'' is 8800 as karit keres!
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Ma kedvet kaptam némi Q6600 tuningoláshoz a P35-E lapocskámban, 2,93GHz-es QX6800-at varázsoltam belőle ripsz-ropsz. Természetesen alapórajelen, 325-ös FSB-vel, 9-es szorzón. Egy óráig nyomattam a Prime95-öt Small FFT-n (vagy mi), tovább nem láttam értelmét nyúzni a procit vele, tehát stabil.
Pozitív meglepetés volt látni, hogy eme fél GHz-es oc-ot 1000 ponttal jutalmazta meg a 3DMark az alapórajelhez képest, és sok helyen jelentősen gyorsította a grafikus számolást (pl. 18 helyett 22 fps a minimum). Kép: [link]
2,93 GHz----------------2,4 GHz
SM2.0: 5142----------4786
HDR/SM3.0: 5126--4976
CPU: 4598------------3779
A memet pedig 1040MHz-en fixáltam CL5-5-5-5-16-on (18 helyett), stabil maradt Memtets alatt is. -
szasanyi
félisten
válasz
Zsoca84 #2489 üzenetére
Te figyi! A neten hozzáférhető kb. többszáz tesztből hányat néztél meg, hasonlítottál össze, értékeltél ki? Csak úgy kb....
Nyugodj bele, hogy az ATI kártyája übereli mind2 GTS-et. Amúgy legutóbb - nemtom mikor - Gomezz 95k-ért hírdette a GTX kártyáit itt, a PH!-n! Nem rossz... -
Alvin_ti4200
félisten
MSI 8800GTX-OC-vel van valakinek tapasztalata? Főleg hőmérséklete érdekelne, mert Newegg-en többen is panaszkodtak rá, hogy túlmelegszik.
-
törölt tag
válasz
szasanyi #2487 üzenetére
Nekem 640-es volt.(GTX lesz hamarosan azért nincs most) És egy havernak 320-as van. a konfig ugyanaz, csak neki az alaplapja más márka, chipset is ugyanaz (meg még pár lényegtelen dolog
) Mégis azt vettem észre, hogy nálam pl. a STALKER simábban fut, az R6 Vegas szintén.
Nem azt mondom, hogy több FPS-el, hanem azt, hogy kisebb ingadozással a min, és a max FPS között.
Az lehet, hogy az AMD-Ati HD2900XT jobb a GTS-nél, de sok más lényeges dologban bizony bajban van. Driverek, játék kompatibilitás (ez sajnos évek óta gond az Ati-nál, hogy nem minden driverrel hajlandóak rendesen menni a játékok) rettenet zajos. Lehet, hogy ezért is olcsóbb.
[Szerkesztve] -
szasanyi
félisten
Ez kevesebb mint az 1280*1024. Számold ki... És azért tartod jobbnak, mert szerintem nem nézed az ár/érték arányt. Vagy sok pénzed van, és neked nem számít +20k akkor sem ha semmit, vagy alig valamit kapsz érte pluszban.
80-85k-ért egyértelműen jobb választás a HD29XT akár tetszik a topik tagjainak, akár nem. DE ha már annyira nvidia fanok vagyunk, akkor meg gtx. Az tényleg annyival jobb a 320-asnál. -
Zsoca84
csendes tag
GTX-re nincs pénzem, azt még 30-40el meg kellene locsolni, 2900XT- meg szerintem nem egy nagy durranás, sokan szidják, hiába job az egész architetúrája, hiába sokkal többet tud papírforma szerint, nem hozza az eredményt, szerintem... Előtte ASUS 9600 XT-m volt, azt is megvettem és 2,5 évig használtam, most is így lesz, csak 8800 GTS-el. Nem bízom az ATiban.
-
szasanyi
félisten
válasz
#96302336 #2485 üzenetére
A tesztek nem támasztják alá, hogy 1280-as felbontásban megéri az árát, azaz a 15-20k plusz kiadás ehhez tartozó teljesítmény többlettel jár.
És ahol a 320-as elvérzett - hogy a szóhasználatoddal éljek - ott csak kevés esetben állt helyt a 640-es. Én azt mondom NEM jó vétel 80 ezer magyar forintért. Akkor vagy HD29XT vagy GTX. -
törölt tag
válasz
szasanyi #2484 üzenetére
Jó az a 640-es GTS. 1280-ban sem tudta egy normálisan optimalitált játék megfektetni. Ami pedig szarul van optimalizálva, azon egy Ultra is elvérzik.
A nagy textúrák miatt kell az a 640MB VRAM.
Ráadásul a zűd óriás nem igazán erőlködik kidobni egy új csúcskategóriás kártyát mostanában. A G92-ről is csak kósza hírek keringenek. Az sem lesz csúcshardver, mert állítólag a GTS kiváltására tervezik, 512MB RAM társaságában, ami valószínüsíti, hogy csak 256 bites lesz, szemben a 8800GTS 320 bites adatszélességével. -
Zsoca84
csendes tag
Tuodm hogy a GTX jobb lenne, de 120 nál olcsóbban én még nem láttam, és sajna annyi nincs a karira, behatárolt összegem van a configra. Szerintem is jobb lenne nekem egy 640-es, lehet most még nem nagy kül vak a 320as között, de én 2 évig nem veszek most gépet, és lehet már egy fél év múlva jobban múzsikál a nagy textúramértű gamékban a 640-es! Nem?
-
Szitymó
tag
Hello mindenki
Azt szeretném megkérdezni hogy a 8800gts hez amit vettünk ojan áramcsatit adtak amibe két vinyó áramkábelt lehet beledugni, elég ha egyet rádugok vagy kell mind a kettő? -
Zsoca84
csendes tag
válasz
Csiborbogár #2472 üzenetére
Szóval szerinted jobb döntés a 320-as? Én o1440x900-ba játszanék, és hát egy 2évig nem veszek másik karit (se gépet), meg Core 2 Quad 6600 as lesz mellé, ha ez valami számít? Akkor is a 320-ast ajánlod???
-
Csiborbogár
őstag
válasz
Icewind #2473 üzenetére
Teljesen mindegy! a 8800-as nyákokat egytől egyig az ASUS gyártja, csak a hűtés, illetve a matricák, órajelek változnak. NV nem engedi ennél a sorozatnál a referenciától való eltérést,.
Döntsd el mit szeretnél inkább. Több gart, vagy olcsóbb karit. Szvsz minimum olyat vegyél, amire 2 év van. -
Icewind
aktív tag
köszi a válaszokat.
Ja valszeg a 320nál fogok kikötni...csak olyan jól hangzik az a 640
Amúgy játék mellett videoszerkesztésre is erősen használva lenne.
Amúgy Gigabyte vagy Gainward szerintetek? vagy mind1? -
Icewind
aktív tag
Hi
Egy Gigabyte 8800GTS 320 és egy Asus 8800GTS 640-es közt filózom, kb 11ezer forint van köztük. 1024x1280nál nagyobb felbontást NEM fogok használni.
Ellenben hosszútávra tervezek, késöbb meg ehez a felbontáshoz is jól fog jönni a dupla memoria nem? Megérje? -
Zsoca84
csendes tag
MSI 8800 GTS 640 OC milyen lehet? 88ért? Sürgős lenne a választás, nyakamon a gépvásárlás(iláz)
-
Macka
veterán
Hy!
Szerintetek megéri 17K-ért Zalman VGA-blokkot feldobni a 320 GTS-re??? -
Zsoca84
csendes tag
Tényleg a CLUB 3D milyen márka lehet? Én nem nagyon ismerem...80ért egy 8800 GTS 640 (persze club 3d
-
válasz
Mozso26 #2462 üzenetére
Én először úgy próbáltam hogy enchance-re és 8xQ-ra tettem de elég csíkos volt a kép, átraktam ocerride 8xQ-ra és így szebb lett a kép. FPS-t nem mértem de simán fut, nem szaggat, lassul vagy bugzik tőle sehol.
Csak így nem lehet coverage antialisinget használni. (CSAA...) -
Mozso26
senior tag
Lenne még egy fontos kérdésem pl: A Bioshock-ben nem lehet állitani a vonalsimitást és az aniso-t sem. Kint a driverben ha kényszeritem tehát nem alkalmazásvezérelten van hanem belövöm mondjuk 2*-re akkor a jatekban ez megjelenik vagy itt arrol van szo h a jatek nem támogatja igy én azt állitok be amit akarok ugysem lesz.
-
Mozso26
senior tag
Hali mindenki. Vista alatt dx10-ben csak 60mhz-en ohajt menni a legujabb nv vista driverrel a 163.44 aszem.Ezen felül még mindig 256 mb-nek látja a 320 as karimat. Ezekre esetleg van valami megoldás.
-
-
D@ni88
addikt
Boltban a 320as kerül átlag 68-70Kba... A 640es meg 90körül... szval az a 82 a bolti árakhoz képest nem sok sztem.
-
Zsoca84
csendes tag
Hie!!
Inno3D 8800 GTS 640-es van valakinek? Megéri az árát? 82ért?
Milyen minőségű? Nem tudtok nekem valami jó árban ajánlani,esetleg címet is ahol beszerezthetek valamai 8800 GTS 640-est?
Előre is THX! -
Macka
veterán
HR-03 Plus és 8800 GTS...
[link]
Annyival azért nem jobb a Hr-03, hogy 10K-t megérjen. -
Nyete, láttatok már ilyet? Most veszem észre. 320Mb-os GTS-t 256-osnak látja a windows.
Ígyis félkarú rablót vettem, erre lerágják itt nekem az újait.
A kártya BIOS-a, drivere mind a legújabb elérhető verzió, a winupdate is lehúzott mindent, a kis javítócsomagokat és a VGA-memória virtualizálását javító csomagokat annakidelyén kézileg toltam fel. -
feka007
veterán
Megmértem a teljesítményt az új Q6600-ammal és ugye a 8800 GTX-szel, a jókis cpu limites Colin Mcrae új részében, 41 és 55 fps között tartja magát a játék, ez bő 15 fps-sel több, mint amit a 3,2GHz-es E6400-zal mértem a játékban (27-39 fps).
8800GTX-hez lassan tényleg dukálni fog egy Quad proci. -
szesa
senior tag
válasz
Andrew_31 #2415 üzenetére
Huh ez durvan jol nez ki!
Csak kar hogy ezeket azzal a foto moddal szoktak kiszedni a jatekbol, amikor majd a volan moge kerulhetunk vagy a motorhaztetőrees ingame megy az egesz nem lesz ennyire latvanyos sajnos, mar lattunk ijet a GT4-ből is millio darabot, szep de menetkozbe csk hasonlit ra nen ennyire szep es eles, ja es persze menet kozben meg ugyis elmosodik sajnos minden
-
szabozeee
aktív tag
Hi!
Az egyik haveromnak meghalta videokártyája, kb 30.000.- Ft-ot szánna az új karira.
Ilyen árban ti mit ajánlotok? Csak Nvidia jöhet..
Zeee -
zoli9000
csendes tag
hali!
nekem 162.50-esel voltak gondjaim videólejátszás közbe, miután játszottam, vagy akármilyen 3d-s cuccot használtam, utána a filmek nem mentek, tök fekete kép, néha-néha egy pici piros folt feltűnt...
163.44-el már nincs, tökéletes minden, de én lassulást még mindig érzem, főleg DIRT alatt... /1024, minden max, sok ellenféllel/
ByZ
[Szerkesztve] -
Ferko75HUN
senior tag
-
taxi
aktív tag
Érdemes lecserélni a 162.50-es drivert 163.44-re?Érezhető valami változás?-Egyébként 320-asom van és a korábbi belassulás a 162.50-el megoldódott.
-
válasz
Fantom75 #2427 üzenetére
Azt keresheted egy darabig, mert ezeken a kártyákon van 1000 féle kimenet, de bement amiről felvehetnél valamit az egy se. (nekem is mindíg olyan kártyát sikerül választanom amin nincs Video-in pedig néha jóljönne, de annyira nem hogy vegyek külön tunerkártyát...)
[Szerkesztve] -
Fantom75
csendes tag
Sziasztok WDM DRIVERT keresek 8800GTX-hez.
-
szasanyi
félisten
válasz
3psilon #2421 üzenetére
Ez is lehet alternatíva, csak el ne feledd, hogy az az ember, aki mindíg végiggondolja a következő lépést és annak következményét, az az életét fél lábon tölti.
Szvsz nem kell sem tudósnak sem filozófusnak lenni, hogy vki vegyen egy kártyát. Nagyon le egyszerűsítve így néz ki: kell-e, és ki tudom-e fizetni. E kettő szinkronja esetén megvan a kártya is. -
Macka
veterán
Szerintem február-márciusnál hamarabb nem éri meg a G92-re való váltás.
-
3psilon
aktív tag
Igen, innentől: GTS vagy várakozás. Utóbbinak utánanéztem, olyan novemberre -karácsony előtt persze- jön a G92, bevéve a magyarországi késést, a karácsonyi rohamot és ''akciókat'' (áremelkedés) ez jövőig történő várakozást jelentene. Utána persze biztos jelentősen csökkennének az árak (10-20k biztos...).
Hmmm :-/ -
Vistaboy
veterán
Ha már szép grafikájú játékról van szó:
Project Offset: [link]
Szerintem vinni fogja a prímet...
Ja, bocs, off...
[Szerkesztve] -
Andrew_31
Modder
Ja és jövö héten elviszik az alaplapom és a procim, veszek egy Core 2-es konfigot, hogy kihajtsa rendesen ezt a SZ@RT.
Nekem is voltak ATI kártyáim (9800és9550-en) és ha az ATI jobb választásnak fog tünni akkor az lesz a következö, ha nem akkor NV. Soha nem érdekelt ki gyártja ,azt veszem ami jobbnak tünik. Amikor a P4 nem volt túl meggyöző akkor S939-es konfigot vettem.
És ez igy lesz továbbra is. Most vesszek Core 2-öt mert nem hiszem ,hogy ha E6300@3200-at 20.000FT-ért DS3-at 21.000FT-ért megveszem ezzért a pénzért kapok más jobb konfigot. -
Speed®
titán
válasz
Andrew_31 #2411 üzenetére
A legelején is ezt írtam, csak nem ilyen hosszan kifejtve...látod mi lett belőle..
A konzol vs. PC téma erős lenne itt, inkább ne pedzegessük, részemről annyit jegyeznék meg, hogy a konzolok mindig a megjelenésükkor tűnnek olyan nagy számnak, a PC ipar technikailag túlnövi őket rövid időn belül. És rengeteg dolgot nem lehet konzolon megcsinálni. De itt is igaz: ha valakinek arra kell az adott cucc amire való, akkor jó választás lehet.
Vistaboy ''Produced by God, patented by Jesus''' OMG
Kérdezzétek meg Istent, hátha megerősíti: [link]
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
Véget vetek a vitának!
Íme a legjobb VGA: [link] -
Andrew_31
Modder
''55-60kért nincs jobb vétel a GTS320nál, esetleg ha nem életbevágó, érdemes megvárni a 29Pro/GT megjelenését és a G92 befutását, vagy azért mert hátha jobb teljesítményt hoznak jobb áron, vagy azért, mert pusztán a megjelenésükkel lejjebbverik a jelenlegi árakat és ezáltal olcsóbban juthatsz hozzá a GTS320hoz is (feltételezhetően).''
Na ez egy szép kulturált válasz volt, igy kell csinálni és nem szarozni meg anyázni.
Bár az én véleményem, hogy az ár/teljesítmény arányhoz képest egyik se jó, csak most nincs más ebben a kategoriában.
Bár én is PC párti vagyok és az is maradok, de azért elgondolkodtató, hogy ennyiért egy komplet konzolt lehet venni ,és nem kell fél egy évente fejleszteni. -
Speed®
titán
válasz
C.Brigante #2408 üzenetére
Szerintem a vita inkább ezen indult el..: ''szegény radeon tulajok, megvették a szart és most oltogatják a népet, h mien kafa, közben csak saját magukat próbálják nyugtatni, hogy jól választottak, pedig nem.'' De nyugodtan mosakodj/tündökölj önnön tökéletességed tükrében ;p
Részemről is lezárva, tiszteletem
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
válasz
Andrew_31 #2404 üzenetére
Teljesen egyetértek Veled!
Én is NV-fan vagyok (Bár egyszer volt egy X800 PRO-m is.), és ennek ellenére sem vettem még G80-as karit. Mert a mostani 7800GTX-emmel még elleszek a következő generációig. Hogy megint NV lesz, vagy inkább ATI? Hát, a mostani állapot szerint az NV mellett voksolnék, de természetesen egy szóval sem mondom, hogy az ATI rossz. Lehet hogy csak ki kell forrnia magát és a következő kiadás már jobb lesz az NV-től.
Mindegy, akár így lesz, akár úgy, valszeg megint NV-karim lesz. Hogy miért? Mert azt akarok. Nem azért, mert az NV-topikban meggyőztek arról, hogy az ATI rossz. -
C.Brigante
veterán
záró sorként:
- nem vitatkoztam hülyeségen, vagyis, hogy melyik jobb ( nagyon nem érdekel a másik oldal)
- a vita egy alaptalan személyes hangvételű (én megvettem 1.5x áron ami lehetetlen) hsz ment.
- az ati vs. nvidia számomra nem vita téma. (az ati sosem volt szimpi kártya nekem)
én befejeztem.
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
válasz
3psilon #2405 üzenetére
Köszönöm, úgy tűnik 1 a sokból megértette, hogy mit nem tudok elfogadni
Bár már máshol is találkoztam véleménnyel arról, hogy mi folyik itt:
''..Inkább majd erre nézelődök,mert nagyon jó fejek vagytok. A 8800 topikban, ahogy elnéztem, elég sok a kretén, és nem szeretnek kérdésekre válaszolni..''
Néhány ember kicsit magábanézhetne és elgondolkozhatna, mire jó ez?
55-60kért nincs jobb vétel a GTS320nál, esetleg ha nem életbevágó, érdemes megvárni a 29Pro/GT megjelenését és a G92 befutását, vagy azért mert hátha jobb teljesítményt hoznak jobb áron, vagy azért, mert pusztán a megjelenésükkel lejjebbverik a jelenlegi árakat és ezáltal olcsóbban juthatsz hozzá a GTS320hoz is (feltételezhetően). -
3psilon
aktív tag
Védelek. Most azért mert ide írok, még lehet ati kártyákról is irni.
Csak azért nem az azonnali kérdésekbe írtam, mert egy ilyen kártya volt a #1 helyen, és gondoltam itt nem fogja 5 perc alatt másik 10 kérdés feledésbe meríteni az enyémet.
Tehát tényleg tanácsot és objektív hozzáállást vártam (Ti mit...? ''3psilon, a tanácsomat a másik topikba írtam, mert ide nem lehet''??). Miért kell elkezdeni anyázni? Akkor már inkább azt én hibám hogy ide írtam.
Most megint ugyanott tartok, hogy kiderült, hogy a 8800 320-as kapható 60k-ért, van-e annyiért jobb választás? -
Andrew_31
Modder
Miért kell ilyen szintre lesülyedni ,hogy majdnem anyázás szinten vitatkoznak emberek melyik a jobb. Mindenki döntse el maga mit vesz.
Én is beszálhatnék, hogy miért NV-t vettem, de én eldöntöttem azt kész.
Nem értem miért nekünk kéne eldönteni, meg tanácsot adni ki mit vegyen.
Nézzen teszteket és döntse el maga.
Én pl.: Ferrari mániás vagyok gyermek koromtól, de mégse küldöm melegebb éghajlatra a MClaren rajongó ismerösöket.
De a rajongásom ellenére Trabantom van és ez a világ legjobb autója. Föleg ha a 170-en megse kottyan neki.
Más azt mondja hülye vagyok ,de nem érdekel.
De vitatkozzatok nyugodtan. Legalább van mit olvasni.
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
válasz
szasanyi #2401 üzenetére
Szép napot szasanyi! Nem okozhatok csalódást a híveimnek,a név kötelez
Nem érzem úgy, hogy bármit meg kéne fogadnom, mert nem kívánom az észt osztani, mindössze 3psilon kolléga imént is felemlegetett hsz.éből kiindult eszmecserében veszek részt. Nem célom meggyőzni senkit sem, hogy cserélje le a hőn imádott kariját, mindössze nem értem, miért baj, hogy 3psilonnak mutattam egy B választást isKomolyan, mintha bolondokháza lenne, ha nem akarok a padlón meghúzott vonal alatt átbújni a kiengedés reményében, akkoris muszáj
Elég intelligensnek tartom magam, mivel nem vallom, hogy itt mindenki hülye..;p
Különbenis, S3 fan vagyok, dobja ki mindenki a 88ast, Virge aZisten
7600GT
Nem fáradtság és ismétlen, nem célom a flamelés, egyszerűen csak b@ssza a csőröm, hogy egy feltett kérdésre nem kaphat objektív választ akárki akármelyik topikban, mert egyből lehurrogják a ''fanok''. Szerintem ez nem frankó..
Andrew_31 Te se érted? Akkor már 2en vagyunk...sajnálom is. Jó szórakozást ;p
[Szerkesztve] -
szasanyi
félisten
Szia Speed(R) ! Látom pörög a topik, pontosabban te (be)pörgeted.
Én kipihentem magam köszönöm, de látom te azért sem fogadod meg a tanácsomat, hogy ne oszt az ATI-észt az Nvidia topikban, mert ez lesz. Mindenki szembe jön mi?
Vedd már észre, hogy az észérvekre sem kíváncsi a 99% mert már döntött! A többiről ne is beszéljünk... Így hát még egy fontos - talán a legfontosabb - kérdésem: nem lehetne ezt befejezni? Csak úgy kérdem...
És egy javaslat: amennyiben elég intelligens vagy - amiben bízok - tényleg engedsz, és az arra vevő 1-2-x fővel privátban folytatsz magasröptű eszmecserét a témában. Mert láthatod, itt - persze rajtad kívűl - szinte senki sem normális, nvidia fan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest