Új hozzászólás Aktív témák
-
djtoomi
addikt
válasz
donsergiooo #6660 üzenetére
Talán ezért:
"most vissza raktam csökkentett modban a régit és minden olyan mint volt.
most mi van nem jó az új driver?
vagy valamit át kellene állitanom?
miért van hang ha nincs kép?"?
-
djtoomi
addikt
169.04-es drivert feltelepitve xp-n azt irja nincsen fent a control panel,tegyem fel ujra,mondom anyád,felteszem,ugyanaz.Mi a baja?TV-re akarom kivinni a képet a gts-en,de nem engedi.
-
djtoomi
addikt
válasz
#96302336 #4945 üzenetére
Jaj basszus,ti beveszitek hogy egy most 50 ezres kártya gyorsabb lessz mint egy 70 ezres.
Egyszer valaki félreirta,később lessz uj 640-es gts,az lessz 112pipeos,a GT lessz 64 pipeos,vagyis fele annyi,ezért lessz itthon 250 euro.Szal ~60.000.Új GTS meg megint ~100.000-ról indul,és abbol nem elssz 320-as.Szal enm kell csodát várni,GT a mostani GST alatt lessz pár %-al.2900pro ami megéri,illetve majd 2950gt-pro.8800GT drágább lessz mint a 2900pro,teljesitményben kb azonos lessz vele,sőt valamivel lassab lessz.
-
djtoomi
addikt
Na.Ma ujrapasztáztam hőn utált kártyámat(MSI 8800gts oc).Oks,paszta utűn 10 fokot hűlt kb,de cod2-ben nem a hőfok ment fel,hanem 5-6 perc után kifagyott,most egy x1650xt-vel enm fagy ki,2900pro-val sem fagy ki.Mindegy kapok vmelyik nap ehelyett hőn utált kártyám helyett egy inno 320-as gts-st,amit rögtön eladok,ha esetleg érddekel valakit sozljon(dobozos,uj lessz,gariba kapom ehelyett)és veszek magam részére egy 2900pro,G80 meg a társai ott dögöljenek meg ahol vannak.Pár kép erről a sz@rról:
GPU friss pasztával
GPU friss pasztával 2
Komplett kártya
Komplett kártya hátulról
Komplett kártya 1
Komplett kártya oldalrol -
djtoomi
addikt
válasz
Wh1t3Shark #4751 üzenetére
Ugy ahogy mondod,az a 8600gts és a 8800gts közé ékelődik be.
-
djtoomi
addikt
Na szép,ma ujratettem windowst,mert már régi volt(új xp sp2) és leszedtem mind 3 3d mark-ot,vga-t körbebombáztam 3000-et forgo 8cm-esekkel,6 fuj direktbe rá 5 cm-ről.Ati tool artifacts tesztnél 15mp után amgától restart,3d mark első két pálya totál oké,3-dik pálya tölt,bejönne a kép reastart.De vagy 10-szer is egymásután emgnéztem és mindeig restart.CarbonCoD4,MoH:A,DiRT,CoD2,Timeshift,Bioshock mind bejön a menüés a menüben restartol.Feltettem egy vista ultimate-t is,szintén ugyanez.163.71-es és .75-ösel is,illetve .76-al is ugyanezt csinálja.
Szal semmilyen játékot nem tudok futtatni,pár most idleben 56 fok a gpu dióda,és 52fok a gpu.
#4723:Ez most mi akar lenni?chat.hu-ról jöttél?
-
djtoomi
addikt
válasz
djtoomi #4680 üzenetére
Haladok,winfos is kifagyott.89 fokot mutatott ati tools mikor lefagyott a kép.Nem tom mi van.Remélem smemi komoly.
Pedig inno az csak kölcsönben van nálam,1-2 órán belül vissza kell adjam,és maradok 2900pro-val.Jo hát az porszivó,de a hőfoka ezt meg sem közeliti,nem fagy ki stb...Ok az természetes hogy gyorsabb xt orajeleken,de szegény msi károly.
-
djtoomi
addikt
válasz
Anthony28 #4679 üzenetére
Mondom fölötte 2 8cm-es venti 2500-on,a ház elejében 2 8cm-es venti 2500-o,a bordán is egy 8cm-es 2500-on,mellette is egy 8cm-es 2500-on,a szobában 17-18fok van,az 50cm-es szobaventit is direktbe rákötöttem igy 79 fok alapon,most meghuztam kicsit 650-900-ra most igy 89fokos.A ház amugy egy 3d aurora 570.
PCI-E freki 100MHz,lefixálva,amugy menyni kéne legyen?
-
djtoomi
addikt
válasz
Tuco Ramirez #4675 üzenetére
Leszedtem volna,de magát a nagy hűtőt nem szedem le,csak a műanyagig jutok mert nem akarok garit veszteni.Kiprobáltam műanyag nélkül,ugy hogy a bordára egy másik 8cm-es fujja a hideget direktbe,ugyse sokkal jobb.
-
djtoomi
addikt
Nemrég probáltam egy 500w-os zalman heatpipeossal,ugyanez a szitu.De az inno 8800gts 320-as ezen az orajelen sem fagy ki sosem,és pár fokkal hüvösebb is.A venti mindkét esetben 100%-on jár,hang enm érdekel,hangfal bömböl,szar a hangot lesz@rom.Mit tegyek,mert nem tudok gémelni vele.
-
djtoomi
addikt
Remélem nem gond ha leirok valamit a karival kapcsolatban,segitsetek léci:
Eddig beszereltem a gts-t,alapon volt 75fok a kari,mondjuk pont a végébe,a karitól 1cm-re ott van 4 vinyó,abból csak 2 müködik,pont ami közvetlen mögötte van,2 nincs bekapcsolva.De a kari fölött 2, 8cm-es venti szivja a levgőt,elöl 2 fujja be,elatta vagy 5cm szabad hely,alatta hangkari ami nem forro,és akkor terhelve minimum 88fok volt,de 90 fölött lefagyott.Most mellétettem egy 8cm-es ventit 2500-as fordulaton,egy zalmant,hogy jól hűtsön,most alapon 65fok,nem huzva,terhelve 85,ati tool artifacts-el simán birja,kb 2 órán át nyomtam,nem fagyott ki,itt ültem mellette,laptopon dogloztam,a gépet néztem közben,kari 85fok,de ment artifacts,és belépek TDU-ba,COD4-be, vagy valami jobban izzasztó gémbe,CoH,CoJ,S.T.A.L.K.E.R,MoH:A,CoD2 mindben kb 2 perc után kifagy,pl tduban ezt produkáltam:
2007-10-13 15:23:15 - TestDriveUnlimited
Frames: 445 - Time: 2362ms - Avg: 69.947 - Min: 68 - Max: 71Amint látszik kb 200mp-i birta,utána annyira lefagyott,hogy se win gombra,se ctrl+alt+del-re semmire,se sleep se semmire nem reagált,hang ment emg minden,de a kép emg sem mcocant,csak restartra mozdult meg.Gondolom rohadt forro lehetett,most itt van nálam kölcsönben egy inno3d 8800gts 320-as,ezekre az orajelekre kb 5fokkal hidegebb,és eddig egyszer nem fagyott ki,fps száma ugyanennyi,szal msot kétségbevagyok esve,ileltve ideges is vagyok miatta.
-
djtoomi
addikt
válasz
Biriboyka #4641 üzenetére
Ne izgulj,nekem 85 terhelve,alapon 70,tuningolva alapon 85,terhelve kifagy,oylan forro.Igaz mögötte 3 vinyo,alatta közvetlen ahngkari,ház szellőzése nuku,szegény alig kap levegőt.
Amugy ha érdekel valakit elado egy MSI 8800GTS 320MB OC Edition CoH-al.
Hétfőtől átvehető,elv holnap jön meg,most ezt a patkány inno-t nyúzom,msi-t majd kiprobálom,remélem hidegebb lessz. -
djtoomi
addikt
válasz
SaiyanJin #4580 üzenetére
8800 szériáról beszéltem,ott nicns különbség,a 8600gts-en(amit asus gyárt) stalker matrinca van rajta,stlaker a hozzávalo játék,és ha a karihoz járó cd-ről dobod fel,asszem valamivel jobban megy.
MSI nincs még meg,de meg van.Szal arra még nincs vevőm,de még nincs kéznél,legkésőbb szerdáig el kéne adjam.
-
djtoomi
addikt
válasz
SaiyanJin #4573 üzenetére
Én árulom amugy,OC verzsön.De sokan leeht kiutálnak nemsokára,ha megtudják hogy 2900pro-ra csábultam el,bár! még ott az asus 8800gts amire nagyon várok,majd tovább adom és marad cd mappám.
Amugy mért kérded?
#4574:MSI sokkal jobban megy elvileg,de a 2900pro-nál nem megy jobban,főleg hogy az XT...
-
djtoomi
addikt
Egyébként én is mondjuk 100 óra gép előtt töltött órábol jo ha 10-et játszom,de én meg mondjuk csak azért veszek vga-t hogy legyen mit eladni,utobbi időben 6200-am is votl 7900gtx után.De ez az első "komolyabb" dx10-es vga-m.8600gt-gts volt már pár,de én sem játszok sokat,de mégis jobbnál-jobb kártyáim vannak,meg hajt a kiváncsiság,azért van meg a 8800gts 320-as most is pl,de eddig enm sok karin nyertem sajnos.
-
djtoomi
addikt
válasz
Tuco Ramirez #4497 üzenetére
Nagyon köszike,2.8-a tnem megy a proci,de 2.6-2.7 körül megyeget,bár akkor már 48 fok körül van alapon,a hyper tx mellett,karit mivel tuningoljam,illetve játékokban mivel tudom az fps számot mérni?Meg höfokokat(cpu,gpu) melyik progi jelzi ki a gamek alatt?
És elég hozzá a 360-as zalmi táp egyenlőre, ugye?
-
djtoomi
addikt
Na már semmi nem ment meg a G80 erejétől.Ha midnen jol megy,holnap délelőtt itt az msi féle gts 320-as.Melyik driver kell hozzá,illetve van már dx10-es játék,ami miatt megéri felrakni a crysisig a vistát?Ha igen,melyik az,legyen időm a "virágboltban" "megvásárolni"
AMugy sztetek 60 ezret megért?Vadi új,bontatlan,számlával midnennel,laci06-tól.
És X2 4200+ -t menynire huzzam hogy közel kihajtsa?Egyenlőre 2x512mb geil value 800-as rammal hajtom(dual channel)de nagyon szükségeltetik már a 2gb?Szal 2 hetet kilehet még birni 1gb-vel?Amugy egyenlőre 1024x768-ban tolok mindent,monitorom ennyit bir(15"-os crt,pénteken jön emg a 19-es wide nyamnyung).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest