Új hozzászólás Aktív témák
-
Taifa Díaz
őstag
WHQL 196.75: Win 7 alatt is hibátlan, legalábbis eddig, nálam
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
WongFeiHong #20163 üzenetére
Amúgy a 196.34-es driver még beta. Én is föltelepítettem, és nem is volt vele semmi különösebb bajom, csak bosszantott, hogy a Mass Effect 2 alatt végig ott volt a bal felső sarokban egy PhysX - CPU kiírás, amit sehogyan sem tudtam eltüntetni, csak másik driver használatával szabadultam meg tőle. Valahogy mindig idegenkedni szoktam a beta driverektől, pedig alapjában véve nem szokott baj lenni velük.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Bulitt #20127 üzenetére
És ha a következőt produkálja az emberfia GTX260-asa, akkor mi van
: bekapcs, a táp lekapcsol, gondolkozik egy darabig, aztán bootoltatja a vga-t, de elég sokáig, és utána betöltés közben lezsibbad a Win7. Reset után semmi gond, ha a normál betöltést választod a hibajavítás helyett. Szóval melegindítás oké, de nulláról hidegen indítva egy kicsit kényeskedik. A táp - Gigabyte Superb 460 W - eddig elég volt. Por esetleg belejátszhat valamilyen szinten?
-
Taifa Díaz
őstag
Sziasztok! Zotac GTX260 ventijét szeretném fáinul megvezérelni RivaTunerrel. Tudna lökni valaki egy jó linket hozzá?
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
rup1u5 #19555 üzenetére
Most, hogy szóba hoztátok, mindig megnézem ezt a dolgot én is, ha kijön egy új driver. És nem marad meg most sem 60 Hz-en. Nem monitorfüggő ez? Az enyém Fujitsu-Siemens ScaleoView L22W-6SA, és az Everest szerint 1680x1050-es felbontáson tudja a 75 Hz-es frissítési frekvenciát, de eddig az egyetlen kártyám egy Sapphire 4870-es volt, ami legalább a 60 Hz-et támogatta. És mostanság a DiRT2 egészen addig random kidobált, amíg a játék opcióinál nem az 59 Hz-et választottam
-
Taifa Díaz
őstag
Nem, egyáltalán nem erről van szó, nagyon erős a szörnyeteg, bizony
De talán gondolnom kellett volna arra a vételnél, hogy az AMD chipsetes Asus lapomnak is lehet egy kompatibilitási tűréshatára. Mindegy, annyira bejött a kártya, hogy maradok nála, ebben a P45-ösben hibátlanul ketyeg.
-
Taifa Díaz
őstag
-
Taifa Díaz
őstag
Köszi, most már csippan a speaker
Csak másik alaplapban, másik processzorral. Teljes platformváltásra volt szükségem ahhoz, hogy használhassam a hőn áhított GTX260-ast
Gigabyte P45-ben, C2D-vel hihetetlenül nagyot szakít ez a kártya
Nem volt semmi hiba:se PCIE port, se videókártya, se alaplap, semmi nem volt hibás. Az Asus M3A78-EM AMD 780G chipsetje és a GT200 GPU nem óhajtanak együttműködni egymással. Az én hibám, mert eredetileg Dragon architektúra céljából vettem ezt a lapot: Asus lapban AMD cpu és ATi videókártya, aztán visszapártoltam az NVidiához egy Galaxy 9800GTX+ erejéig, és a G92-vel nem is volt semmi gond. De a GTX260 már nem kell neki
Még csak nem is az Asus hibája, mert megvan erre a megfelelő lapjuk a megfelelő chipsettel. Egyszerű kompatibilitási hiba.
Szerencsére egy ismerősöm hajlandó volt lap+cpu cserére egyben, így jutottam egy P45-öshöz, amiben hibátlan teljesítményt nyújt a Zotac GTX260. -
Taifa Díaz
őstag
Jó lenne, de a pH-n vettem, és a gari a budapesti a4Team-be szól, én meg Miskolcon dekkolok. Viszont arról lehet-e szó, hogy az AMD 780G chipset nem komálja ezt a GT200-as GPU-t? Ezelőtt is NVidiát használtam ugyan, de csak egy 9800GTX-et, és azt meg szerette. Egyedül a Need for Speed Shift-ben fordult elő probléma, de csak a visszajátszások alatt, és azt is orvosolni lehetett az órajelek kis mértékű visszavételével. Hamarosan megnézzük egy ismerősnél a Zotacot, de szerintem nincs semmi baja. Be ugyan nem bootol vele a gépem, de a ventilátor forog rajta 40 százalékon, ahogy kell.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Black-core #18757 üzenetére
Ha nincs benne a GTX260-as, akkor hibátlan minden. Integráltról azonnal bebootol cmos clear után. Valaki egy Zotac GTX 260 Synergy Edition-t
Garancia 2011. 09. 18-ig, plusz a gyártónál érvényesíthető 5 év
-
Taifa Díaz
őstag
Minden ventilátor - cpu, vga, házventik - forog, de nem jön be a bios, nincs boot. Most már a bekapcsoló gomb lenyomva tartására se reagál, és a resetre se, tehát nem kapcsol ki, csak ha kinyomom a tápot...Az alaplapon meg világít a zöld led alul. Olyan lehet, hogy a 4 db egyforma memóriából az egyik dobott egy hátast?
Black-core: köszönöm a tanácsot és segítséget neked is, és Abu85-nek is
-
Taifa Díaz
őstag
Sziasztok! Nem indul a gépem
Konfig az adataimban. Szimptóma a következő: új Zotac GTX 260 be a gépbe, start. Oké minden, de a Windows 7 bejelentkezése után nem sokkal fagyás, és reset után egyáltalán nincs boot. Kukk a hardverre, aztán a tápom 6 tüskés PCIE csatlakozóját kihúztam, és használtam helyette 2 db 5 tüskés átalakítóval, 2-2 molex-szel. Így már tovább bírta, csak most telepítés közben jött a fagyás...Aztán ismét nincs boot, de most már végleg. Kivettem a GTX-et, és az integrált vga-ról sem bootol be, tehát videókártya kizárva. Hogy a táp ne bírná - Gigabyte Superb 460 W - az is kizárva, bár a GTX mellett egy négymagos Phenom II osztja az észt...Olyan, mintha folyamatosan újraindulna, mikor power gombot nyomok, illetve mintha nem is kapna powert. Ezt olyankor produkálja egy rendszer, mikor nincs jelen egy létfontosságú hardver, nem? Esetleg csak elmozdult volna ram, vagy cpu? Valaki azt mondta, meghalt az operációs rendszer, esetleg maga a hdd. Nem tudhatom, hiszen a bootolásig el sem jut szegény
PLEASE HELP
Sajnos nincs lehetőségem másnál egyesével ellenőrizni a hardvert, szervizbe meg nem szeretném átadni, de mohón fogadok minden használható ötletet
Tudom, hogy nem közvetlenül ebbe a topicba tartozik a kérdés, de sürgősen szeretném megoldani a problémát, ezért jobb, ha több hozzáértő tanácsát kérem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510i - i3-330M I 4GB I 250GB I 15,6" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest