- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
colossal89
tag
Sziasztok!
Most jött vissza garbol vga-m Asus 290 dc2oc csíkozott egyszer csak össze vissza tudom melyik bios volt rajta a legújabb kb 6 hónapja semmi baja nem volt egyszer csak elkezdett csíkozni, ma megkaptam és működik látom cseréltek rajta bioszt vissza tették a régi 2013.12. havi biost nah mondom mit sem sejtve az asus oldaláról leszedtem ami rajta volt eddig is 2014.06 havit és elkezdett megint csíkozni nah mondom ........ emiatt lehetett akkor le is szedtem csíkozás közepette amit a szervizben tettek rá régit mondom felrakom gyorsan, erre már újrainduláskor képet sem ad. A világ megváltó kérdés az lenne hogyan lehet úgy vga-n biost cserélni hogy nem ad képet??? A gépben van integrált IGP most is úgy írok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X OC Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest