Új hozzászólás Aktív témák
-
GG888
senior tag
Nincs valami olyan progija az Atinak, mint az nVidiának a nibitor nevű biosíró progi, azt már használtam és tök jó cucc sztem.
Üdv -
GG888
senior tag
gen, ezt azért tudom, most például egészen érdekes dolgokat csinált....felmentem a pontosido.hu-ra, hogy beállítsam értelem szerűen a pontos időt, nyomom, hogy alkalmaz, vidkari felpörög, gép rastart........ezeknek úgy tudok örülni, ilyen kor megint egy bő óra, mire istenesen beindulnak a letöltőprogik
-
barnam_
nagyúr
néztem azon az oldalon nincs his x1950 pro-hoz való bios.
talán más gyártó x1950pro biosát meglehet próbálni, de nem nagyon ajánlom.
vagy google, de ott meg istenudja milyen biost talál az ember...
mod: x1950pro topicban kérdezz rá, hátha tud valaki a kártyádhoz biost adni
[Szerkesztve] -
GG888
senior tag
Sziasztok,
ha valami VGA-igényesebb alkalmazást futtatok, szinte egy percen belül kifagy, ha visszatér a kép, akkor vagy az ati ccc vpu recovere fogad, ha nem, akkor pedig újraindul a gép.
A probléma VGA-bios frissítés után történt, amit egy bizonyos ATI Winflash nevű progival csináltam.
Túlzott magabiztosságom jeleként nem csináltam backup fájlt. Így most b@szom a rezet.
Kérlek titeket, aki tud, az valahonnan segítsen eredeti bios fájl-t keríteni, a HIS-nek már írtam ezügyben, de még nem válaszoltak.
A kártya pontos típusa:
HIS RADEON X1950PRO ICEQ3 TURBO VIVO EDITION, 256MB, PLATINUM PACK
Előre is köszönök minden segítséget
Üdv -
ricsi99
addikt
Flesselés megoldva
Sapphire x1800 gto2 512Mb Gyári biosát keresem... -
ricsi99
addikt
Tud valaki perfecht angolul? [link]
-
ricsi99
addikt
Senki?
-
ricsi99
addikt
Lementettem a biost és editorral belenéztem
X1800 helyett x1900-as.... -
ricsi99
addikt
Üdv
Lecseréltem a videokártyámon a biost X1800gto2.
Letöltöttem egy Powercolor xt bios-t. Rendesen meg is irta (elöte vagy 4 et próbáltam) és következő restart óta nem bírok felrakni egy drivert se, azt irja ki hogy nincs ati kártya a gépbe. Ugyen ez a winflash, atiflash ,flashrom, progi is ,nem bírok beleirni semmilyen biost. Mindig azt irja ki hogy nincs ati kártya a gépben.
Létezik valami olyan progi amivel felül tudom irni a biost?
HELP ME! -
spyduck
nagyúr
Esetleg vki letudná írni egy ati x800-nak a bios cseréjét?
pontokba szedve h még egy hülye is megértse
Ha vkinek van ráérős idelye persze! És az se lenne baj ha privin küldenétek!
köszi -
kneedeep
tag
hogy lehet leszedni egy 7600gt nvidia kártya bios-át a kártyáról???
-
Kenny88
tag
Hi. le tudnad irni hogyan kell Biost frissiteni mert VGA-n meg nem csinaltam! De ha lehet es nem broblema reszletesen
Irhatod privibe is elore is kosz -
[SYDER]
tag
Üdv nem tudom jó helyen kérdezek e egy inno3d 6600 ra ha gt biost rakok (ha lehet persze) nekem mennyivel nő majd a teljesítményem kb választotk előre is köszi
-
Kenny88
tag
Hello van egy Nagyon lama kerdem. Van egy MSI 7900GTO es ha Bisot cserelnek rajta mi valtozna az az gyorsabb lenne valmiva a kartya??
Meg erdemesebb a legujabb Biost felteni mert ahonan le toltotem a REV:4 Biot (leg ujabb) ott tobben toltottek le a REV: 2 (ami regebbi) -
janika223
csendes tag
Hy
Az lenne a kérdesem hogy miért lehet az hogy inno3d nvidia 6200 kari elöször csak minden féle szint játszott pl piros lett a kép utána meg halt de a div csatolon mukszik
aki tud segitsen thx
Ja és vane olyan prg ati-hoz mint a nvidia nak vgabios vagy ilyesmi amivel ki tudom próbálni a biost égetés nélkul hogy jó e
elöre is thx
[Szerkesztve] -
Gaboman
nagyúr
Hogyan lehet felrakni a régi BIOS-t DOS-ból ha nem látni szinte semmit a mert annyira szemetel a kép?
Meg lehet csinálni így egyáltalán? -
Elrond
senior tag
más még nem járt így mint én?
xt bios ok csak a 16 helyett 12 pipa megy............................
[Szerkesztve] -
Szmuki
tag
szerintetek mennyi esély van arra,hogy jó lesz a VGA-m, ha ultra bios helyett vissza lenne téve a gyári bios?Mivel megadta magát a karim bootoláskor is durván szemetel....
ui:így lehet biost frissíteni hogy nem is látsz semmit? -
Elrond
senior tag
sziasztok!
próbáltam flashrom-mal x800pro-ból xt-t varázsolni,
és dos mode alatt ezt a hibaüzenetet kaptam:
adapter 0 not found
error 0FL01: press 1 to continue
valakinek dereng valami hogy mi lehet ez? -
Dr Smoke
aktív tag
Van egy kis problémám! Úgy néz ki, hogy rossz bios van a kártyán (9800xt)! Nem tudom sehogy felülírni, valószínüleg írásvédett! Atiflash kiírja, hogy megcsinálta, de mégis a régi marad rajta! Megpróbáltam winflashel is, azt írta ki, hogy nem tudja törölni azt, ami benne van! Mit tudok tenni????
-
endre27
csendes tag
Sziasztok! Hogy tudom lementeni egy asus n7600gs kártyáról a bios-t? Előre is köszönöm!
-
mulika2
csendes tag
Valaki segítsen plz!
INNO 6600-os biosát akarom VGABios-al módosítani, de mindíg azt írja hogy cheksum error, vagy vga bios not found! Mért???? -
Someballs
tag
Draut_HeV válasza ILASIK (#124) üzenetére Új Válasz Privát Email 2006-09-02 09:24:54
Másfelől: Nem tudja valaki, hogy hogyan lehetne memória címtartományt letiltani egy nVidia 7900GT-n? Valószínűleg az egyik mem modul purcant meg, csak meg kellene tudni, hogy melyik.
Hmmm....most h nézem lehet nekem is jó lenne ha lehet ilyet -
Someballs
tag
Egy kérdés biost csak floppyrol tudok frissíteni?Mert hallotam valami pentdrive-os megoldást is,mert nekem nincs floppym
-
Someballs
tag
Elméletileg van.Akitöl én vettem az azt mondja h neki a tulaj azt mondta h van gari,de nekem a tulaj már azt mondta h nincs gari szóval mind1...eldöcög ígyis a wc3 csak ne legyen pixeles és menne végre a CS is
Hát igen általában azért szoktákDe engem most csak az érdekel h ne legyen pixeles
Videokártya Yuan Radeon 9600
GPU kódneve RV350
PCI eszköz 1002-4150 / 12AB-4150
Tranzisztorok száma 76 millió
Gyártási technológia 0.13 um
Busz típusa AGP 8x @ 4x
Memória mérete 128 MB
GPU órajele 324 MHz (eredeti: 324 MHz)
RAMDAC órajele 400 MHz
Pixel futószalagok 4
TMU futószalagonként 1
Vertex árnyalók 2 (v2.0)
Pixel árnyalók 4 (v2.0)
Hardveres DirectX támogatás DirectX v9.0
Pixel Fillrate 1296 MPixel/mp
Texel Fillrate 1296 MTexel/mp
Memóriabusz tulajdonságai
Busz típusa DDR
Busz szélessége 128 bit
Valódi órajel 202 MHz (DDR) (eredeti: 203 MHz)
Effektív órajel 404 MHz
Sávszélesség 6464 MB/mp
Memória időzítések
CAS Latency (CL) 3T
RAS To CAS Delay (tRCD) 4T
RAS Precharge (tRP) 4T
RAS Active Time (tRAS) 8T
Row Refresh Cycle Time (tRFC) 14T
RAS To RAS Delay (tRRD) 3T
Write Recovery Time (tWR) 3T
[Szerkesztve] -
Someballs
tag
Hello!
Én egyátalán nem értek a témához csak van egy olyan problémám hogy pixeles a kép és szerintem 99% hogy megoldaná egy bios csere(alacsonyabb órajeleken járjon a mem) mivel ha alapértelmezett vgaként ismeri fel akkor nem pixeles a kép.Volt egy srác aki felajánlotta hogy csinál egy módosított bios-t csak hát ahogy az lenni szokott reggel formáznom kellett és az asztalon volt egy txtben a neve és a PÜ meg nincs már meg.
Ha véletlen betévedne rePÜ pls -
Hikvision
senior tag
HI, egy Geforce Ti4200 on szeretném módosítani a gyári bos-t az órajelek miatt, de a Ray Adams féle X-bios editorban az Inicializáló fülnél van a memória órajel táblázat ahol 8x lehet beállítani a GPU és a Memória órejeleit, namost hiába irtam mint a nyolc rublikába az általam módositott 275/545 öt, Lementettem, Flasseltem a GPU az szépen beállt 275 re de a memória változatlanul a gyári értéken maradt. Fogalmam sincs h miért van 8 olyan kis rublika
-
-
Apexi
csendes tag
-
((DTM))
csendes tag
Sziasztok
Inno3D 6600 256MB PCI-E -re felmegy a 6600GT BIOS-a? (természetesen ha a memória sebességét csökentjük a GT biosban!) -
Draut_HeV
tag
Videókarikhoz nem nagyon szoktak kiadni új BIOS-t, ezért szerintem keresni sem érdemes, de ha van, akkor itt megtalálod: [link]
Másfelől: Nem tudja valaki, hogy hogyan lehetne memória címtartományt letiltani egy nVidia 7900GT-n? Valószínűleg az egyik mem modul purcant meg, csak meg kellene tudni, hogy melyik. -
ILASIK
csendes tag
Sziasztok!
Kis segitséget szeretnék kérni, hogy az általam használt videokártyához honnan tudnék letölteni friss verzióju BIOST?
A videokártyám: NVIDIA GEFORCE FX5200 128MB 8XAGP +TV OUT a GPU kód: GV-N52128D
A jelenlegi BIOS verzió száma: 4.34.20.69.
Az Asrock alaplapomat már befrissitettem melnyek igy a BIOS dátuma 2006.08.06.
Amennyiben tudna valaki érdemi infót adni, hogy honnan lehet beszerezni friss Nvidia BIOST letölteni, az lécci irjon vagy ide, vagy az ilasik@chello.hu cimre.
Előre is köszi!!!!! -
PPSH
őstag
hi emberek.az uj nvflash 5.31-ben sem latok beegeto parancsot,eleg lenne csak siman beirni hogy nvflash_biosneve.bin?
-
Sziasztok.
Ez az nvflash progi (már a legújabb), alkalmas egy 7600GT biosz írására?
Csak azért aggódom, mert a videókari is elég új...
Köszi, üdv: csigi -
ricsi99
addikt
UP!
Még mindég keresek
MSI NX6600-VTDE128 Diamond Edition Pci-express kártyához biost
Seniknek nincs ilyen karija? -
Danecay
addikt
Történt az, hogy a VGA-m GF INNO3D 6800GT el kezdett fagyogatni,
és egyébként is szemetelt, de a fagyások már minden játék elindításánál
jelentkeztek. Ekkor gondoltam, hogy VGA BIOS-t frissítek, amit nem
életemben tettem volna meg először. Gondoltam rárakom az MVKTech-ről
letöltött és ehhez a VGA-hoz való rev 2-es BIOS-t. El is kezdtem a
műveletet, a VFFLASH progitségével, de a VGA-n lévő BIOS mentése közben
megállt, lefagyott a folyamat. Mivel mint írtam mentés és nem írás közben
volt a folyamat, gondoltam újraindítom a gépet mivel lefagyott, de sajna
újból már nem jött fel a rendszer, sőt a monitor sem kapcsolt be. Kérdésem
mi a teendő ilyen esetben. Tudom, hogy ha van egy PCI-os VGA akkor lehet
próbálkozni de sajnos nem tudom a pontos menetét, így erre lennék
kíváncsi, valamint a itt a PH-n olvastam a témával kapcsolatban valami
BOOTOLHATÓ BIOS-rol amit elvileg valahonnan innen: www.techpowerup.com
-ról lehet letölteni. Ez mit takar? Mege lehet oldani a javítást PCI
kártya nélkül? -
ricsi99
addikt
Üdv
Nem tud valaki ''NX6600-VTD128E Diamond'' Biost?
S.O.S. lenne.Thx
-
Hokken
csendes tag
Abit FX5600 128MB VGA-m teljesítménye romlik. Tudom, hogy hülyén hangzik, de ez van. Korábban simán ment pl. a Fry Cry most meg diafilm. Próbáltam frissíteni, de összeomlott a rendszer. Honnan tudok egy jó frissítést letölteni? Két külön forrásból hallottam, hogy az MX400-asa jobban megy, mint az FX5600. Létezhet ez? Az FX5600 széria selejt?
-
Hequila
őstag
Ugyan nem ide tartozik, de:
Valaki meg tudná nekem mondani a következő VGA-k megjelenési évét és hónapját? Köszi!
ATI Radeon 7000
ATI Radeon 7500
ATI Radeon 8500
ATI Radeon 9000
ATI Radeon 9100
ATI Radeon 9200
ATI Radeon 9500
ATI Radeon 9700
ATI Radeon 9800
ATI Radeon 9800XT
ATI Radeon X800
nVidia GeForce 3 Ti
nVidia GeForce 4 MX széria
nVidia GeForce 4 Ti
nVidia GeForce 5200
nVidia GeForce 5600
nVidia GeForce 5800
nVidia GeForce 5900
nVidia GeForce 6600
nVidia GeForce 6800
nVidia GeForce 6800GT -
luci
aktív tag
HY
Valaki meg tudná mondani ,hogy lehet -e ATI FIREGL V7100 -as kártyára x800xt bioszt tenni?A mag ugyan az R423.
köszi -
somé
őstag
Itt egy konkrét leírás -ez esetben 6600GT,aminek a hőmérőjét kapcsolják be többek között-,lépésről lépésre történő Bios-cseréjéről.
Bonyolultnak tűnik,de csak először.Másodjára nem kell hozzá 5 perc.Minden nV kártyához jó a leírás és egyszerűbb a fentebb leírtaktól.
[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged