Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
OFF
Ühümm, legyélszíves idézd a számodra nem tetsző részeket. Azért mert beskatulyáztál ''Ati-fanboynak'' attól függetlenül engem még érdekelhet az nV40. Ezért ''vagyok itt'' és ezért kérdezek illetve mondom el amit gondolok. Elvakultság elfogultság, anyázás, ''jajjdeszar az nv'' nem volt benne.
SŐT KÜLÖN RÁD VALÓ TEKINTETTEL még a viccelődést is mellőztem, a 419-es HSZ-emben, a kártyát, teljesítményét és anblokk az NV-t érintően. Ezután a többiek vicceire reagáltam, ott is így:
''Jójó lehettem vna ironikus is és írhattam vna h''
Ez feltételes mód és még itt se bántom az Nv-t.
Ezután pedig kérdeztem pár dolgot. MERT ÉRDEKEL.. Talán nem lehet? De most komolyan, a: ''Jól néz ki várjuk a teszteket!'' mondatból Te milyen támadást véltél fölfedezni amire így ''kell'' reagálnod? Amúgy már többször elmondtam h hobbiból érdekel a számtech, itt 100ból 90-en biztos jobban értenek a videochipekhez mint én. Lehet, hogy ha csak mert érdelel a büntetőjog és eltévedsz egy olyan fórumra, akkor ott én tudok többet. De nem is cseszegetnélek érte. Az a baj, ha VALAKINEK (és itt fejezzük is be a személyeskedést) a STÍLUSA a ''gyogyó''. Megtanulni meg tudom, ha akarom, én is amit tudsz a videókártyákról meg shaderekről stb. Viselkedni meg vagy tud az ember vagy nem.
Ha a kérdéseimre vannak érdemes, érdekes válaszaid akkor azt szívesen meghallgatom. Amúgy pedig szomorú lenne ha megint ide jutnánk, hogy nem lehet ''csak úgy'' érdeklődni vmi iránt. Nem hinném h zavarnia kellene Téged h én is kiváncsi vagyok. Erre itt senkinek nincs szüksége részemről lezárva újfent.
ON
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD Radeon RX 6600 8GB (Beszámítás)
- Asus Dual Geforce RTX 4070 Super OC, garanciális 2027.07.12.
- AMD Radeon RX 6750 XT 12GB Garanciával!
- MSI GeForce RTX 5090 VANGUARD SOC /// ÚJ BONTATLAN /// 2028.12.01.-ig GARI /// 2025.12.01. gyártás!
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Yoga Pro 9 - RTX 5070 - 64GB - multitouch laptopok! - LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.03)
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest