Hirdetés
Aktív témák
-
FreeM
aktív tag
''Akkor mondjal parat, mert a PS intenziv jatekokban (pl. TRAOD, FarCry) eddig az lett a tesztek eredmenye hogy az NV lemaradt.'' Most komolyan akarod játszani az agyatlan fanboy-t?
Ereditileg ezt írtad: ''egyszeruen az ATI altal nyujtott megoldasok per pillanat (2002 ota) lealazzak az NV-t sebessegben.''. Én erre reagáltam, hiszen nyilvánvaló baromságot állítottál (ha neked nem nyilvánvaló, akkor pillanatok allatt bebizonyítom, hogy nem igaz lsd. pl. RTCW, JK:JA, X2, GunMetal ).
Most viszont már hirtelen PS intenzív játékokról beszélsz és a lealázás is lemaradásra változott. Nem tűnik fel, hogy a kettő az messze nem ugyanaz? Ne pocsékoljuk egymás drága idejét ilyen gyenge trükkökkel!
''''Könyörgöm mi az hogy ''gyorsan''?''
Ahogy feljebb irtam - jatszhato legyen a game.'' Akkor anz NV3x-ek (x>=5) ''gyorsan'' működnek. :D
''Egyszeruen rohej, hogy az a ceg, aki ugy nyomta meg az elso NV3x-et is (5800) hogy ''hu de jo a 32bit precizitasu PS. Az ATI elashatja magat a 24bit-el....'' '' A röhej az, hogy vannak akik ezt el is hiszik. Soha nem állított ilyet az NV, ezt azok az idióták találták ki akik a hírek ''gyártásából'' és/vagy egyes cégek lejáratásából élnek. A stratégiájuk kifizetődő, hiszen rendkívül sok olyan (birka) ember van, akiknek eszükbe sem jutna megvizsgálni egy hír hitelességét, automatikusan elhiszik és természetesen úgy emlékeznek vissza, hogy igen, tuti ezt mondta az X cég, pedig nem. Persze mutathatsz valamit ami igazolja, hogy az NV ezt mondta, de annak meg kell egyezni azzal, amit te állítottál. Ha ovis módon megint mást mutatsz, azt 100 emberből 90 lehet hogy megeszi, de én biztosan nem.
''most azt nyomja a fejlesztok fejebe, hogy ahol csak lehet hasznaljanak PS1.1-1.4-et, mert azzal mennek a kartyaik elfogadhatoan.'' Ez sem így van. Az állítás kb. úgy szól, hogy [L]ahol lehet[/L], használjanak alacsonyabb verziójú shader-t mert az gyorsabb lehet NV hw-en. Ez messze nem azt jelenti, amit te álmodtál meg.
A HLSL hisztériánál csak a PS2.0 hisztéria a nevetségesebb. Mi a bűbánatnak kellene mindenhol PS2.0-át használni? Ahol megteszi egy alacsonyabb verziójú is (értsd ugyanazt a hatást állítja elő) mi a túrónak a nagyobb verziójú? Hogy kevesebb hw-en tudjon futni a kód?
Aktív témák
- PlayStation 5
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Arc Raiders
- Monitor hiba topik
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest