Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csákány

csendes tag

üdv mindenki! bocs hogy igy belekontárkodok de amit kérdezni szeretnék az talán ide illik legjobban. Na tehát notit akarok venni mint oly sokan de nekem fos gépet ezért kellene a segitségetek. chipset gondom van mivel az intel 943 ill 945 chipsetekel szerelt notik kozt van némi árdiferencia. Az intel honlapjárol kideritettem hogy csak 533om mennek a ramok a 943 eseteben és ennyi mást nem tok. Tehát az lenne a kérdésem hogy az integrált 950gma tekintetében van e különbség a 2 chipset között akár teljesitmény ugyileg akár máshogy. A másik általam nézett chipset a nf 430as amin integrált gf6100 es van na már most nem irták ezért nem is tom ennek a vganak van saját ramja???? és a végső kérdés meik lenne a legjobb választás? Játékra csak annyira kellene hogy régebbi játékok menjenek hl2 farcry stb... OHh és lenne itt még vmi ezek között mindenütt szerepel egy pciexpress bövitési lehetoség jobb vganak, de én sehol nem láttam notebookos vgakat! vagy jok bele a pc be szánt pcixperszess vgak is? ha nem árba kb mennyi lehet a különbség? na ennyi lenne igy elso nekifutásra.

Új hozzászólás Aktív témák