- Milyen egeret válasszak?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
vscotina
aktív tag
Szervusz nézd meg az alábbi linken. Biztos máshol is kapható, csak hirtelen itt találtam meg. Ami nagyon jó benne, hogy külön esővédővel, és 3 különböző nagyméretű rekesszel , két oldalzsebbel rendelkezik. Megjelenése kellően szolid, nem ordít róla messziről, hogy laptopot tartalmaz. Szerintem nagyon jó kis táska. Privátot is küldök.
-
vscotina
aktív tag
Mi a vélemény erről? Jó választás lehet? Igazság szerint én teljesen beleszerettem, megláttam ma valaki hátán és elkezdtem nyomozni mi lehet ez a táska, szerencsére rátaláltam Swiss Davos [link
Szia
nekem is pont ilyen táskám van, aki iskolába jár annak tökéletes. Borzasztó sok rekesze, fakkja, rejtett zsebei vannak. Nem tudom mennyire bírja az esőt, mert azt még nem próbáltam. Viselése súly alatt is nagyon kényelmes. Szerintem legolcsóbban, az MKComputersnél nézd meg, mert ők az importőrök. [link]
üdv. vscotina -
vscotina
aktív tag
Szervusztok!
Tudom, hogy nem teljesen idevaló, de szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy van egy eladó táskám, akit érdekel
Eladó egy SWISS LINE SBC-SLL01
Vállra akasztható notebook táska. Stabil sok rekeszes, külön irattartó rész, zárható zippzárrész, stb. gyárilag élettartam garanciás
http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=57413
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lexus, Toyota topik
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest