Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemole
őstag
Ha az esőtől félsz akkor szerintem a legegyszerűbb ha veszel egy olyan táskát amiben a noti kellően ki van párnázvailletve tetszik is, és beszerzel hozzá szükséghelyzetre egy esővédőt. Kifejezetten túrazsákokkal kapcsolatban nem hiszem hogy annyira ki lennének párnázva. De lehet azért találsz ilyet is.
Én pl kivettem egy másik hátizsákomból az esővédőt és beleraktam a notitáska egyik zsebébe.Ha kell akkor azt dobom rá a táskára. Sokat hordozom a notit , gyakran esőben, és bizony néha jól jött hogy volt valami extra védelem eső ellen is.
Én ezt néztem ki legújabban.
[link]
A mostani táskámnak súlyának csak a fele lenne 1kg 2kg helyett. Ezért gondoltam hogy beruházok rá. Bár először megnézem személyesen is, hogy minőségben milyen. -
littlemole
őstag
Én egy Targus TR600 - Notebook bag - 15'' et használok.
Bővebben: link
Hátizsákok közül ez volt az egyetlen ami kapható is volt és megfelelt mikor megvettem a notebookot. Van benne bőven hely mindennek. Egy Ledes kis lámpa is jár a táskához.
Egy Toshiba Tecra S1 et Bővebben: link szoktam hurcolászni.
A műanyag lábak hasznosak ha lerakod a földre a táskát.
A gép oldalánál és alján a táskában van kb 2cm vastag szivacsos levegős anyagból készült párnázás. Ezek közé csúszik be a gép. Valószínűleg ezért is nagyobb mint a többi tatyó, de nekem ezek az extra párnák direkt jól jönnek mivel biciglivel szoktam rohangálni, így talán jobb a rázkódás elleni védelme.
A vállpántok kényelmesek jól párnázottak.
Hátránya hogy kicsit talán ormótlannak tűnik.
Gondolkodom egy másik hátizsák vételén is ami könnyebb és kisebb. De csakis hátizsák jöhet szóba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7 1185G7 / 32GB RAM / 512GB SSD - új gyári alkatrészekkel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Crucial 240GB SSD eladó
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest