Új hozzászólás Aktív témák
-
Akheron
senior tag
Inkább csak szeretek felkészülni - alapvetően vonzódom a jó minőségű, kevés helyet foglaló, szükséghelyzetben hasznos céleszközökhöz.
Ez meg ugye nem is drága, és ''örök darab'' lehet; gondoltam, 2 ezer forintot megér.
Találtam a vaterán egy tech air notitáskát is; ha esetleg valakit érdekelne: [link]
Szerk.: a túratáskáról - alapvetően jobban bízom ezeknek a termékeknek a tartósságában és a minőségében, mint az egyszerű használatra készült ''mindennapi'' márkákban.
[Szerkesztve] -
Akheron
senior tag
-
Akheron
senior tag
Ezekkel a The North Face táskákkal kapcsolatban nagyon szívesen olvasnék még notis tapasztalatokat.
Én is mindenképp túratáskát szeretnék vásárolni (a second skin mellé).
Vajon mekkora védelmet kínálnak ezek a túratáskák a kifejezetten notikhoz tervezett táskákhoz képest? -
sanyixXx
senior tag
-
amargo
addikt
Még bővült tapasztalattal a táram, tehát, a noti + adapter, kábelek cd.. +! 1könyv, 3fűzet, 2napi ruházat is belefért(póló, zokni, alsó, rövidnaci..), plussz a tisztálkodó szeremet is majdnem belegyömöszöltem, de az már csak a tetejére fért volna, és nem akartam. Oldalra még került telótöltő.. dezodor.. stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Acer Swift Go 14 Oled (intel version)
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest