- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisorosz
tag
Üdv!
Lenne egy Acer laptop. Az usb-s csatlakozok nem működnek , a kis pöckök benne letörtek, de még ben vannak. Van esetleg bármi módja amivel kilehet őket cserélni otthon? vagy ez tuti szervizes meló? :S -
kisorosz
tag
sarkany92: ASUS szerint ezeknek menniük kell benne: AMD Turion™ 64 X2 Dual-Core Mobile Technology Processor TL-50/52/56/60, 2.0-1.6GHz, 2-CH DDR2, L2 Cache
AMD Turion™ 64 X2 Dual-Core Mobile Technology Processor TK-53,1.7GHZ, L2 Cache,videokártya passz.Acse: gyártói doksi szerint: Intel® Core™2 Duo P7450, 3 MB, 2.12 GHz
Intel® Core™2 Duo T6600, 2 MB, 2.2 GHz
Intel® Pentium® T4400, 1 MB, 2.2 GHz
Intel® Pentium® T4300, 1 MB, 2.1 GHzEzekkel kiadták a gépeket, tehát biztosan mennek velük. Hogy ennél erősebbek is mennek-e bele, nem tudom hgy pontosan mitől függ, de a procik TDP-jére figyleni kell (ugye a hő miatt).
Ha ezzel nem sokat segítettem akkor sryNekem is lenen egy kérdésem: ha veszek egy PCMCIA kárytát laptopba hogy N-es wifivel is müködjön, akkor tudja használni a beépitett antennát vagy kell neki másik? vagy jobban emgérné egy usb-s cucc, amivel tud N-es wifin kommunikálni?
-
kisorosz
tag
Üdv,sziasztok!
Laptop upgradelésben vagyokramot már megvettem (egy jó kis Corsair 2gigás DDR2 667est
, lassan meglesz a merevelmez is, valszeg egy seagate momentus példány 7200-es, még CPU-n gondolkodok.
Egy Lenovo 3000 N100-as (0768-6VG) laptopom van:
-Core duo T2300E (1,6 GHz)
-lapkakészlet: 945GM+ICH7-M
-BIOS-ról nem tudok sokat: Phoenix (06/04/07) BIOS verzió: 61ET37WW
-lapalap: Lenovo CAPELL VALLEY(NAPA) CRBA tokozást és a chipsetet vettem alapul és egy T5600-t néztem ki upgradeként (FSB is ua.),de a TDP-je 3 W-tal nagyobb mint a mostani.eBay-ről néztem, hátha szerencsém van és egy olcsót tudok szerezni
BIOS-szal kapcsoaltban vanna kételyeim,h jó lesz-e. Kerestem róla anyagot(nem nagoyn találtam:S), kérdeztem a lenovo forumán, de nem jött válasz, Ti tudtok segiteni a témában?Előre is köszönöm a válaszokat/észrevételeket
Üdv,
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest