Új hozzászólás Aktív témák
-
bgabor1973
csendes tag
Sziasztok!
Bízom benne, hogy vannak itt olyanok, akik elég pengék a számítástechnikában, mert elég furmányos a problémám, amiben szeretném a segítségeteket kérni.Van egy Samsung laptopom (300E5C-A02 HU), Intel Celeron B820 procival. Processzor cserére vetemedtem. Mivel eléggé processzor specifikus az alaplap, alaposan utánanéztem A választásom egy Intel SR044 I5 2nd 2,6 Ghz processzorra esett. Beszereltem, fel is ismerte, és nagyszerűen működött, kb 40-50 percig, és utána kikapcsolt a gép. Ujraindítás után, megint 40-50 perc, és kikapcsolt. nem melegszik, hardveresen-szoftveresen semmi baja, mert a régi procival gyönyörűen dolgozik. Az eseménynaplóban sem találtam, semmilyen kritikus, a működésre utaló hibát, ami a kikapcsolást kiváltotta volna. Kénytelen voltam visszarakni a régi processzort, mert az újjal folyamatosan kikapcsolgat. Valakinek, valami ötlete? Esetleg találkozott más valaki ilyen dologgal? feltöltöm a leállás előtti, és az utáni eseménynapló bejegyzéseket.

Köszi előre is a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Futárcégek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Tesla topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- HP G5 DisplayLink 4K USB-C - Dell WD19TBS USB-C Thunderbolt dokkoló Garancia
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- Asus C41N1731-2 akku
- 5db HP Thunderbolt Dock 120 W G2 dokkoló - töltő nélkül
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx