- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Házimozi belépő szinten
- RAM topik
- OLED monitor topic
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
Új hozzászólás Aktív témák
-
bgabor1973
csendes tag
Sziasztok!
Bízom benne, hogy vannak itt olyanok, akik elég pengék a számítástechnikában, mert elég furmányos a problémám, amiben szeretném a segítségeteket kérni.Van egy Samsung laptopom (300E5C-A02 HU), Intel Celeron B820 procival. Processzor cserére vetemedtem. Mivel eléggé processzor specifikus az alaplap, alaposan utánanéztem A választásom egy Intel SR044 I5 2nd 2,6 Ghz processzorra esett. Beszereltem, fel is ismerte, és nagyszerűen működött, kb 40-50 percig, és utána kikapcsolt a gép. Ujraindítás után, megint 40-50 perc, és kikapcsolt. nem melegszik, hardveresen-szoftveresen semmi baja, mert a régi procival gyönyörűen dolgozik. Az eseménynaplóban sem találtam, semmilyen kritikus, a működésre utaló hibát, ami a kikapcsolást kiváltotta volna. Kénytelen voltam visszarakni a régi processzort, mert az újjal folyamatosan kikapcsolgat. Valakinek, valami ötlete? Esetleg találkozott más valaki ilyen dologgal? feltöltöm a leállás előtti, és az utáni eseménynapló bejegyzéseket.

Köszi előre is a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Óra topik
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Synology NAS
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EAFC 26
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx