Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
válasz
KisBundi
üzenetére
Értem. Sajnos nekem nincs lehetőségem kísérletezni ilyesmivel, pedig de szép is volna...

A Toshibám egy elég öszvér gép volt, mert HM76-os chipkészlettel és Sandy Bridge Celeronnal adták ki. Tehettem volne bele Ivy Bridge-t is, de csak egy i5 2540M-re futotta.
Azért gondoltam, hogy csereszabatos az első generációval, mert az asztali változatokból indultam ki. Elfelejtettem utánanézni, hogy itt a tokozás megegyezik.
Közben lenne nekemis egy kérdésem.
Már feltettem itt korábban és kaptam is rá nemleges választ, de gondoltam téged is megkérdezlek. Van egy MSI Wind12 U210-em, amiben egy 2 GB-os DDR2-es memória van. Szerinted képes lennne kezelni egy 4 GB méretűt?
Új hozzászólás Aktív témák
- AVACOM QuickTIP 150 W Univerzális laptop adapter + 8 konnektor
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330: i5-8250U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Már feltettem itt korábban és kaptam is rá nemleges választ, de gondoltam téged is megkérdezlek. Van egy MSI Wind12 U210-em, amiben egy 2 GB-os DDR2-es memória van. Szerinted képes lennne kezelni egy 4 GB méretűt?
Pyttawrx