- Milyen házat vegyek?
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- Házimozi belépő szinten
- Billentyűzet gondom van
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
válasz
KisBundi #9679 üzenetére
Értem. Sajnos nekem nincs lehetőségem kísérletezni ilyesmivel, pedig de szép is volna...
A Toshibám egy elég öszvér gép volt, mert HM76-os chipkészlettel és Sandy Bridge Celeronnal adták ki. Tehettem volne bele Ivy Bridge-t is, de csak egy i5 2540M-re futotta.
Azért gondoltam, hogy csereszabatos az első generációval, mert az asztali változatokból indultam ki. Elfelejtettem utánanézni, hogy itt a tokozás megegyezik.
Közben lenne nekemis egy kérdésem.
Már feltettem itt korábban és kaptam is rá nemleges választ, de gondoltam téged is megkérdezlek. Van egy MSI Wind12 U210-em, amiben egy 2 GB-os DDR2-es memória van. Szerinted képes lennne kezelni egy 4 GB méretűt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest