Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanik
addikt
válasz
narancslé #3846 üzenetére
Igazából a CPU-k hozzáférhetősége laptoponként változó. Van ahol simán hozzá lehet férni a teljes hűtési rendszerhez, van ahol korlátozva van a kiszerelhetőség, egyes lapoknál pedig a ramokon és HDD-n kívül nem lehet hozzáférni semmihez. Ha jól látom a te géped esetében bár hozzá lehet férni a CPU-hoz, ám a hűtés kiszerelése (a burkolat alá nyúló hővezető cső miatt) nehézkes lehet. Másik gond a garivesztés. Ha garanciális a gép, akkor egész egyszerűen nem éri meg a proci csere, hisz még az is előfordulhat, hogy elromlik a gép. Aztán nem tudom mennyire vagy tisztába azzal, hogy mennyibe kerül egy Core i7 mobil proci? Szvsz jobban járnál ha eladnád a notebook-ot is vennél egy erősebb procival szereltet. Mondjuk nem igazán értem miért nem elég neked az i5-ös.
-
NEMO1968
őstag
válasz
narancslé #3846 üzenetére
Szia!
Nekem semmi gondom nem volt.
Lekaptam a ventiburkolatot,alatta ott a hűtés.4 csavar fogja,az is le.
Régi Celeron proci kikap,bele helyette 1 Pentium.
Pasztázás után hűtés vissza.
1 miatyánk után gép bekapcs,gond nélkül indult.Még csak driver sem kellett hozzá.
Biztonság kedvéért azért azt is feltettem.
Azóta is szuper a masina,még annyira sem melegszik,mint a Celeronnal.
Érdekesség viszont,hogy az EVEREST 2magos procinak látja a Pentiumot,de ez nem zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- Kerékpársportok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest