Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Thunderzolee #15672 üzenetére
Hát lehet persze.
Én inkább a SATA-I-től félek, minrha ez még az lenne -
válasz
Thunderzolee #15669 üzenetére
Sajnos már megvan a gép, rosszabb nem lesz, hátha segít.
-
válasz
Rivaul #15664 üzenetére
Szia!
Természetesen igen, mivel visszafele kompatibilis. DE! Ez a gép SATA-I, vagy max SATA-II. Nah most ha SATA-I, akkor nem érdemes, nem lesz szinte különbség. SATA-II-nél már talán érsz el vmit, de ez függ a gép többi paraméterétől is, ram típus és méret, illetve cpu-tól is.
Mi a terv és cél? -
válasz
maross #15640 üzenetére
Szia. Ez normális jelenség, mivel nincs rajta OS, így persze hogy nem látja aboot résznél, nincs mit látnia.
Telepítésnél meg be kell neki adni a drivert (irst) azt hiszem és utána látni fogja. Annál a résznél kell, amikor kiadja a háttértárakat, cska ugye nem látja.
Gondolom a telepítő UEFI -
válasz
ádika86 #15632 üzenetére
Elvileg ragasztható, de igen az se occó, az eddigiek 20-30k közt voltak. Van neki 1 hátránya, ami szerintem egyértelmű, de leírom: Ugye úgy ragasztják meg, hogy azt utána nme lehet szétszedni sem, cserébe atomstabil lesz és szép. A kövekező szervizelések viszont igen már komplett lcd cserével járnak, pl zsanér törés, kábel szakadás... stb.
Ja és sajnos vállalnod kell azt kockázatot, hogy szervizelésnl megrepedhet az érintő, ennek kb 10-20% esélye van, de előfordulhat.
Nagyjából erre számíts.Én még szétnéznék HA-n nincs-e laphibás ilyne noti, hibátlan kijelző, zsanér.. stb, és azt megvenni, ezt meg eladni így
-
válasz
mazsifutar #15598 üzenetére
Szia.
SemmilyetVegyél 8-ast, vagy 2 db 16GB-os modult, mert úgy maximálisan meglesz a dual channel. Jobban járz a DC meglétével, mint a nagyobb rammal.
DDR4 kell neked 3200MHz 1db 8GB vagy 2x16GB -
válasz
mogordaniel #15572 üzenetére
Szia.
Nem “kevés” a kártya, csak nem arra való, ez vektorosan számol, és nem pixelesen, ezért akadhatnak, vagy nem is mennek a régebbi játékok.
Plusz ugye ez egy workstation noti nem játékra találták ki. -
válasz
Szabó András #15525 üzenetére
Szia.
Dobj már képet a “rossz” slotról. -
-
válasz
Rigormortiis #15493 üzenetére
-
válasz
Rigormortiis #15490 üzenetére
akkor ha be tudsz lépni a biosba indíts el egy tesztet, vagy memtestet usb-ről
-
válasz
Rigormortiis #15488 üzenetére
Szia. Kérlek pontosíts mit tettél be milyen gépbe és mi a másik modul ami benne van
Látatlanban szerintem az egyik DDR3 a másik pedig DDR3L, de ez csak tipp.
Illetve az h nem bootol az ez esetben azt jelenti, hogy ad képet bottolna a win, de lefagy? -
Most nem néztem utána, de ha hátlappal együtt cseréled nem érintősre, úgy is ilyen sok? (Szerintem ennél lehet a csere erre)
u.i: csak ugye 80-120 közt mozog ezek ára, nah most ha 100 a csere, akkor ha el is adod akkor max 20-at adnak érte, hogy nem bukjanak rajta. Nyilván az meg irreális összeg
-
válasz
Rigormortiis #15457 üzenetére
2x4 jobb mint az 1x8, mert a 2x4 esetén meglesz a dc (dual channel), a proci és a ram közti sávszél. Vagy ugye 2x8.
-
válasz
Rigormortiis #15455 üzenetére
itt van minden
DDR4 2400MHZ 4GB. Ileyet vegyél. Ha pont ugyanilyet akarsz, akkor:
SK hynix 4GB 2400MHz DDR4 HMA851S6AFR6N-UH, itt a HA-n szokott is lenni jó árban -
válasz
Rigormortiis #15452 üzenetére
SPD fülön mi van?
-
válasz
Rigormortiis #15437 üzenetére
Szia. Ennek nincs értelme így.
Tedd az SSD-t a HDD helyére és a HDD-t a optibay-be. az SSD-t nem szoktuk az optibay-be tenni, ha HDD van mellette. -
válasz
SkyLine3000 #15409 üzenetére
Szia, Igen jó lesz a Kingston A2000.
de ki is kell használni, játék, és átlag használat közben, alig lesz különbség. -
válasz
Tothgera30 #15402 üzenetére
Ha most kielégíti az igényeidet, én nem bántanám. De ahogy Tim82 írja, ezt majd neked kell eldönteni.
-
-
-
Szia. Nézd meg teszt ssd/hdd-vel. Pl telepíts rá friss rendszert. Nézd a bios beállításokat, ha van egyátalán vmi a fan esetében. Telepítés milyen hamar kezdődik el, illetve közbe is melegszik-e... stb. Bár nem számít ez sesetben, de mivel pasztáztad, illetve a venti nem szorul?
-
válasz
Lalikiraly #15321 üzenetére
[link]
Nyisd le az összefoglalót. -
válasz
Lalikiraly #15319 üzenetére
Tudtommal, mag ahogy nézem jó bele a 2280-as méret. Vegyél kingson A2000-et
-
válasz
vakablak93 #15279 üzenetére
Szia. Én erre nem költenék már. Ha van lehetősége rá, akkor másikat vegyen. A kis panelt foghatja pár csavar más nem, ha a kék szürke műanyagra gondolsz.
elég a 4gb ram, csak ssd-t tennék bele ha ez maradna. -
válasz
s.s.j.goku #15181 üzenetére
Értem, akkor maradhat, ahogy elgondoltad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Linux Mint
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen házat vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- HP Alkatrészek eladók!
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest