- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Pyttawrx #15499 üzenetére
Nem arról akartam vitát nyitni, hogy létezik e ennél jobb gép. Ezeknek az olcsó gépeknek is megvan a maguk szerepe. Olvasgatni pl az én T100-asom is teljesen jó volt vagy melóhoz is, ha hirtelen kell valaminek utánanézni ott helyben, vagy csak tesztelni, hogy hasít e a net vagy rádugni a routerre, hogy beállítsam rajta. A kérdés az, hogy gazdaságosan hogyan javíthatóak ezek, honnan lehet olcsón megbízható alkatrészt találni. Néztem itt aprón, hátha van olyan, aminek törött a monitora, de nem találtam. A T100-nál is csak fura emberek jöttek, hogy odaadja szívességért cserébe meg haverkodjunk. Mondom kösz, de kihagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest