Új hozzászólás Aktív témák
-
tata93
tag
válasz
Pyttawrx #15659 üzenetére
Szia,
Nem, ott sem látja. Azonban a legfurcsább dologgal találkoztam amivel lehet találkozni. Kipróbáltam egy másik caddyvel ami tudom, hogy jó, azt még a bios sem ismerte fel. Utána pedig pár próbálkozás után egy sata adapterrel létrehoztam ezen a hddn egy partíciót, egy kis részét pedig hagytam törölt kötetként. Kikapcsoltam a gépet, lehúztam az adapterről a hdd-t, de az adaptert BENTHAGYTAM az usb-ben, a hdd-t betettem a régi caddybe, bedugtam a gépbe, gép bekapcs és mindenhol felismerte a hdd-t, használni is tudtam. (????)
Majd kíváncsiságból kihúztam az adaptert az usb-ből és mindenhonnan eltűnt a hdd megint. Komolyan ilyen furcsa anomáliákkal még nem találkoztam, pedig pár gépet már szereltem szét így…
Valakinek valami ötlet? Már kezdem azt érezni, hogy direkt szivat valami entitás
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged