Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
medwe27 #9160 üzenetére
Nem tudom miért nem szerepel, a HM6× a 2ezerrel kezdődők chipsete, a HM7× a 3ezerrel kezdődőké. Elég gyakori, h egy shit az ark-os kompatibilitási lista. :/
Mi inkább ezeket használjuk:
wikipedia.org/wiki/Sandy_Bridge#Mobile_platform
wikipedia.org/wiki/Ivy_Bridge_#Mobile_processorsAsztali gépeknél más a helyzet, ott BIOS frissítéssel többnyire viszik a HM65-ös chipsetű lapok a 3zerrel kezdődő processzorokat is, de notikban sajnos ezt a featuret kihagyják a gyártók, pedig én is lecseréltem volna a Sandy Bridgemet egy Ivyre, szintén az IGP miatt; talán javult volna valamicskét az NFS World Online.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Bellroy Laptop Caddy 14 Black
- Eladó több új Dell Active Pen PN557W érintő toll 0% számlával, 1 év garival!
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest