Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- VR topik
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Home server / házi szerver építése
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos80
senior tag
válasz
atomanti19 #8821 üzenetére
gap padra nem szoktak. arra ne tegyel
a tobbiben is szivesen segitenek,de az alaplapodrol nem sok infot talalni. talan ha a chipsetet tudni lehetne,hogy milyen van rajta,akkor okosabbak lennenk
azt programmal is megtudod majd nezni ,miutan osszeraktad,ha az alaplapon nem talalod.amugy megmondom oszinten,hogy volt nekem is hutesben hasonlo kiepitesu laptopom. szoval kozos volt a 2 chip hutese. en levettem a gap padet es pasztat tettem oda is. de ez mindenkinek sajat dontese , felelossege.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 2db 15.4"-os inverteres kijelző
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest