Új hozzászólás Aktív témák
-
"egyébként úgy, hogy már jó pár éve drágábbak a PATA notivinyók, mint a SATA-k"
Ez így van
ezért gondoltam, h talán "beragadt" az Asusnál, és csaknem eladhatatlanná vált egy nagyobb tétel belőle, a diákoknak meg lényegében tanulás céljára ugye mindegy mekkora a háttértár, csak az oprendszer férjen el rajta kényelmesen.
Legalábbis ha én az Asusnál lennék gyártástechnológus, akkor az RM megkeresésére hirtelen megkönnyebbültem volna, h ahhá, azt a 80ezer régi, alig eladható 40-60-80gigás IDE merevlemezt legalább ki tudjuk szórni..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A topicban már volt szó erről a notiról régebben, legalábbis úgy emlékszek valaki kérdezett már felőle egyébként, ezért volt ismerős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DOOM - The Dark Ages
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ezért gondoltam, h talán "beragadt" az Asusnál, és csaknem eladhatatlanná vált egy nagyobb tétel belőle, a diákoknak meg lényegében tanulás céljára ugye mindegy mekkora a háttértár, csak az oprendszer férjen el rajta kényelmesen.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pyttawrx