Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"egyébként úgy, hogy már jó pár éve drágábbak a PATA notivinyók, mint a SATA-k"
Ez így van
ezért gondoltam, h talán "beragadt" az Asusnál, és csaknem eladhatatlanná vált egy nagyobb tétel belőle, a diákoknak meg lényegében tanulás céljára ugye mindegy mekkora a háttértár, csak az oprendszer férjen el rajta kényelmesen.
Legalábbis ha én az Asusnál lennék gyártástechnológus, akkor az RM megkeresésére hirtelen megkönnyebbültem volna, h ahhá, azt a 80ezer régi, alig eladható 40-60-80gigás IDE merevlemezt legalább ki tudjuk szórni..A topicban már volt szó erről a notiról régebben, legalábbis úgy emlékszek valaki kérdezett már felőle egyébként, ezért volt ismerős.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Eladó több új Dell Active Pen PN557W érintő toll 0% számlával, 1 év garival!
- A legolcsóbb!! Új Dell USB type-c univerzális dokolók kiárusítása!!! AkciÓÓ!
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest