- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egérpad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dermesztő #8577 üzenetére
HD3000 van az összes 2nd. gen. Core i processzorban.
A HD4000 az már az Ivy Bridge processzorokhoz tartozik.Én egyébként i3-assal (2310M) és HD3000 IGP-vel nálam is fut a WoT, bár én nem játszok vele, csak kipróbáltam. Alacsony volt az FPS, az tény, bár játszható volt ettől még; inkább a HD3000 az, ami kevés a játékhoz.
Youtubeon egyébként vannak videok arról, hogy fut különböző processzorokkal a HD3000-en a játék.Az i7-esek TDP-je már 45Watt, a géped hűtését nem ahhoz tervezték.
Csak kettő 35W-os van köztük (2620M, 2640M), de ezek is csak kétmagosak, mint a többi i3, i5. Vagyis HT-esek ezek is ugyebár, így 4 magosnak látja az oprendszer a processzort.
És hát az i7-esekben is HD3000 van.Ha játékra is használod a gépet, inkább egy AMD konfigot kellett volna venned, azokban jobb IGP van, még az alap verziókban is, mint az Intel HD sorozata.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged