- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás előtti hardverszemle
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Szia!
A procis mondatod végéről ha jól sejtem lemaradt valami: "ezek amúgy a ..."
Memóriából azért csak 4 van benne, mert ennyit támogat az alaplap, hiába teszek bele többet, és ezt is csak 667MHz-en.
A HDD adapterben egyetértünk, ott inkább az SSD lehet húzósabb árban, nem tudom milyet érdemes manapság választani, de úgy gondolom, hogy már a legolcsóbbak is ugrásszerű növekedést hoznak a HDD-hez képest.Újrapasztázás és takarítás (teljes szétbontással) nyáron megvolt, ez sajnos nem emiatt hangos.
Új vásárlása esetén ha számlásat veszek, akkor az áfát le tudom róla iratni. Bár főképp az nem tetszik az újakban, hogy kicsi a felbontásuk (1366x768, 1440x900), ha pedig nagy felbontást szeretnék, akkor nagy gépet kell választanom. Viszont 14-nél nagyobbra szerintem nincs szükségem, fontosabb a mobilitás, pl folyosón kézben is tudjam használni wifi hálózat méréshez, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged