Hirdetés
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- ASRock lapok általában
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Szia!
A procis mondatod végéről ha jól sejtem lemaradt valami: "ezek amúgy a ..."
Memóriából azért csak 4 van benne, mert ennyit támogat az alaplap, hiába teszek bele többet, és ezt is csak 667MHz-en.
A HDD adapterben egyetértünk, ott inkább az SSD lehet húzósabb árban, nem tudom milyet érdemes manapság választani, de úgy gondolom, hogy már a legolcsóbbak is ugrásszerű növekedést hoznak a HDD-hez képest.Újrapasztázás és takarítás (teljes szétbontással) nyáron megvolt, ez sajnos nem emiatt hangos.
Új vásárlása esetén ha számlásat veszek, akkor az áfát le tudom róla iratni. Bár főképp az nem tetszik az újakban, hogy kicsi a felbontásuk (1366x768, 1440x900), ha pedig nagy felbontást szeretnék, akkor nagy gépet kell választanom. Viszont 14-nél nagyobbra szerintem nincs szükségem, fontosabb a mobilitás, pl folyosón kézben is tudjam használni wifi hálózat méréshez, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Eladó tápegység (ADP-120VH D) NUC-hoz és laptopokhoz. (több darab)
- Laptop hűtő bazár! - AKCIÓ!! MINDEN 1000FT
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest