Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dehecked

tag

Van egy Lenovo Y570 notim, Intel i3 2330as procival, 4Gb DDR3 RAMmal, Intel GMA HD4500 és nVidia GeForce GT555M 2GB VGAval. A probléma a következő: sokszor képes visszafogni a játékoknál az egész rendszert valami, két tippem van. Az egyik a CPU (elméletileg nem lehetséges, mielőtt megvettem olvasgattam több helyen is teszteket, és senkinél nem fordult elő, hogy gyenge lett volna ilyen régi game-ekhez), a másik amire gyanakszom, az a VGA, mivel kettő is van benne ugye, és úgy tűnik mintha mindig az Intelt használná, hiába kapcsolom be az nVidiát, szoftvert is állítgatom mindig manuálisan, hogy ezt használja, egyszerűen semmi nyoma. Egy sima Source motorra épülő játék is alig fut 25-30 fpsel. Memóriabővítés mindenképp esedékes lesz nemsoká a duplájára (2 új 4GB-os modul a mostani helyett), lesz majd benne mSATA SSD is, de úgy gondolkodtam hogy nem ártana egy CPU Upgrade ha lehetséges valami i5ösre. Ebben kérném a segítségeteket, mi az amit keressek, ami kompatibilis a gépemmel?
    Előre is köszi mindent!
    u.i.: CPU-Z szerint a procim Sandy Bridge-es, 32nm, Socket988B rPGA, a TDP 35W.

Új hozzászólás Aktív témák