Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Hali, van valahol egy normális cpu összehasonlító oldal, amiből lehet következtetni, hogy mi mit eszik?
ezt szeretném valami magasabb órajelű példányra cserélni, pontosabban annyira nem szeretném, csak van itthon egy T2130, gondoltam megnézem azzal gyorsabb e az órajel miatt, de az persze nem nyerő a Lenovo R61i-be ahogy nézem több feszt szeretne, meg ez 533-as, de hogy Inteléknél mér ezzel van kiszúrva az ember szeme, hogy "Sockets Supported PPGA478". Jó mondjuk Thinkpad, nem kell teljesen szétszedni, szóval 5 perc alatt belepróbáltam,így is meg úgy is újra kellett már pasztázni, szóval pláne nem gáz, hogy nem indult vele, de... bakker ne kelljen már fejből vágni, amikor asztali fronton is nem győzik hozni az új socket-eket... a franc se akarja követni még ezt is.
Vagy én vagyok vak és írják valahol a speckóban, vagy rosszat nézek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő