Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- RAM topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Hali, van valahol egy normális cpu összehasonlító oldal, amiből lehet következtetni, hogy mi mit eszik?
ezt szeretném valami magasabb órajelű példányra cserélni, pontosabban annyira nem szeretném, csak van itthon egy T2130, gondoltam megnézem azzal gyorsabb e az órajel miatt, de az persze nem nyerő a Lenovo R61i-be ahogy nézem több feszt szeretne, meg ez 533-as, de hogy Inteléknél mér ezzel van kiszúrva az ember szeme, hogy "Sockets Supported PPGA478". Jó mondjuk Thinkpad, nem kell teljesen szétszedni, szóval 5 perc alatt belepróbáltam,így is meg úgy is újra kellett már pasztázni, szóval pláne nem gáz, hogy nem indult vele, de... bakker ne kelljen már fejből vágni, amikor asztali fronton is nem győzik hozni az új socket-eket... a franc se akarja követni még ezt is.
Vagy én vagyok vak és írják valahol a speckóban, vagy rosszat nézek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest