Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Hali, van valahol egy normális cpu összehasonlító oldal, amiből lehet következtetni, hogy mi mit eszik?
ezt szeretném valami magasabb órajelű példányra cserélni, pontosabban annyira nem szeretném, csak van itthon egy T2130, gondoltam megnézem azzal gyorsabb e az órajel miatt, de az persze nem nyerő a Lenovo R61i-be ahogy nézem több feszt szeretne, meg ez 533-as, de hogy Inteléknél mér ezzel van kiszúrva az ember szeme, hogy "Sockets Supported PPGA478". Jó mondjuk Thinkpad, nem kell teljesen szétszedni, szóval 5 perc alatt belepróbáltam,így is meg úgy is újra kellett már pasztázni, szóval pláne nem gáz, hogy nem indult vele, de... bakker ne kelljen már fejből vágni, amikor asztali fronton is nem győzik hozni az új socket-eket... a franc se akarja követni még ezt is.
Vagy én vagyok vak és írják valahol a speckóban, vagy rosszat nézek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest