- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- VR topik
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burki
aktív tag
válasz
Balázs1986
üzenetére
Hiába keresgélek, nem találok róla ilyen jellegű specifikációt. AIDA-val pedig csak a jelenlegi processzorra vonatkozó infókat találok, egyéb támogatott foglalatról sehol nem ír a program.
Azt hiszem az lesz a legegyszerűbb, ha írok a Lenovo Supportnak és megkérdezem tőlük, bízva abban, hogy rendesek lesznek ,és segítenek.
A próba nem járható út, bontatlan, új processzorról lenne szó, kicsit macerás lenne, ráadásul én egyedül meg sem tudom csinálni, mert túl laikus vagyok hozzá, keresnem kell egy segítőkész informatikus ismerőst aki meg tudná nekem csinálni a cserét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.08
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx