Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen alaplapot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
becsitibi
senior tag
válasz
SzaboZE #7203 üzenetére
Most cseréltem ki a ramot Kingston 8GB DDR3 1333 MHZ,pofon egyszerű volt,csináltam is 2 screen shoot-ot,hogy mi a különbség az előző illetve a mostani helyzetről:
Prometheus 2012 1080p Blu-ray EUR AVC DTS-HD MA 7.1-HDZ
Azt vettem észre,hogy a több ram mintha levette volna a CPU-ról a terhelést egy kissé,így már jobban tetszik az hogy marad stabilan 20-30% körül a processzor kihasználtság,mintsem hogy 50-60% körül mozogjon.Biztos vagyok benne hogy 4GB ram is elég lett volna,de ha lúd,akkor legyen kövér,így már megfontolandó a proci csere,viszont egy 7200rpm-es HDD-re tuti hogy be fogok nevezni,lassúnak érzem az 5400rpm-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest