Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ldani-91 #7180 üzenetére
Milyen processzort vettél bele? (Típusszáma?)
Ha még sosem szedtél szét laptopot, meg úgy általában semmilyen elektronikai cuccot, akkor csak óvatosan.
Nem garanciális már? Van hozzá kisméretű csavarhúzókészleted?
Youtubeon vannak talán videok szerelésről. Nem néztem át a találatokat, keress köztük, gyakran raknak fel szét/összeszerelésről különféle videokat.Én még néha kis szigszalaggal meg is szoktam jelölni a csavarok helyét, ill. nagyjából összeírom, melyik csavart honnét szedtem ki, ha ismeretlen, túl bonyolult gépet szedek szét.
Szervizbe is elviheted, ott majd fizetni is kell az egészért. Lehetőleg olyan helyet keress, ahol kifejezetten notebookokkal foglalkoznak.
Az nem baj, h te viszed a procit, notikhoz általában úgysem tudnak alkatrészt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- HP Elitebook 840 G5 / 840 G6 magyar billentyűzet.
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- HP Elite Thunderbolt 3 dokkoló/ HP Zbook Thunderbolt 3 dokkoló
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest