Hirdetés
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ldani-91 #7180 üzenetére
Milyen processzort vettél bele? (Típusszáma?)
Ha még sosem szedtél szét laptopot, meg úgy általában semmilyen elektronikai cuccot, akkor csak óvatosan.
Nem garanciális már? Van hozzá kisméretű csavarhúzókészleted?
Youtubeon vannak talán videok szerelésről. Nem néztem át a találatokat, keress köztük, gyakran raknak fel szét/összeszerelésről különféle videokat.Én még néha kis szigszalaggal meg is szoktam jelölni a csavarok helyét, ill. nagyjából összeírom, melyik csavart honnét szedtem ki, ha ismeretlen, túl bonyolult gépet szedek szét.
Szervizbe is elviheted, ott majd fizetni is kell az egészért. Lehetőleg olyan helyet keress, ahol kifejezetten notebookokkal foglalkoznak.
Az nem baj, h te viszed a procit, notikhoz általában úgysem tudnak alkatrészt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest