Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom mennyit érhet, talán 30ezret.
Itt van neki topicja, megkérdezheted:
http://itcafe.hu/tema/notebook_bearazas_3/friss.html
Érdekes a topic utolsó hsz-a, valaki pont egy hasonló gépet akar beáraztatni.HD Sentinel tesztkép?
Hány tányéros a merevlemez?
A videokártyáról valami típusszám is illene, a 128mega ram az semmit se jelent, ráadásul ha jól sejtem, a központi ramból csípi le a rendszer.
Tartozékok? Egér, táska, CD-k?Szerintem Ati X200-as a chipset, és az ehhez tartozó Radeon IGP dolgozik benne.
CPU-Z-vel is kiolvashatod az adatokat.Esetleg még egy pontosabb típusszámot is megadhatnál, a gép alján biztosan rajt van kis matricán, mert L100-asból többféle is volt, nehéz rákeresni, melyik is ez tulajdonképpen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest