- Kína-exkluzív Arrow Lake-S processzorral gyarapodott az Intel portfóliója
- Félkörpanorámás mikrotorony érkezett, ezúttal a SilverStone berkeiből
- Igen nagy külső adattárolókat is kezelni fognak az Xboxok
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Bemutatkoztak az ASUS ráncfelvarrott, CR szériás Chromebookjai
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Octopus21
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Eléggé meg vagyok ijedve:S
Van egy MSI EX623X notebookom. A jelenség az volt, hogy amikor nem akksival használtam, hanem hálózati kábellel, akkor néha egy kisebb mozdításnál kikapcsolt a gép. Próbáltam mozgatni, hogy melyik az a pozíció, amiben nem kapcsol ki, de egy idő után már semmi nem segített, sőt szinte be sem tudtam kapcsolni. Tegnap faterommal nekiálltunk megnézni és kiderült, hogy ahová csatlakozik a 220-as kábel ott elég durván mozog a kis középső pöcök "apa". Szétszedtük a gépet, levettem a processor hűtőt, hogy jobban lássunk és láttuk is, hogy az a kis tartó műanyag el van törve, és minden bedugással benyomódott az a kis pöcök és ott megszűnhetett az érintkezés. Megragasztottuk a műanyagot, meg egy kis cint is forrasztottunk a pöcök hátsó részére, és sajnos most egyáltalán nem kapcsol be a gép, szal nem találtuk el a dolgokatMit tudok most csinálni szerintetek? Helyre lehet ezt hozni még valahogy?
Másik problémám:
Már régóta rosszalkodik a Wifi a gépben. Szobámban van a router és többnyire ott használom a gépet is és gond nélkül csatlakozik és tudok netezni. Nade abban a pillanatban, ahogy elhagyom a géppel a szobámat, megszűnik a net, sőt a win7 azt írja, ha kapcsolódni akarok, hogy windows was unable to connect, vagy valami hasonlót. Van még két gép a lakásban és mindkettő távolabbi szobákból simán kapcsolódik.
Mi lehet a gond? MIndent kipróbáltam már: driver frissítés, win ujratelepítés, vadi zsír router, automata/ fix IP cím, jelszó/jelszó nélkül stb.Köszi előre is a segítséget.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Lenovo ThinkPad T480s T490 T14 E480 E490 L480 L380 L390 billentyűzet
- Újévi kedvezmény !!! Új Dell K16M billentyűzet (Dell 5285 és 5290 2in1 tabletekhez)
- Lenovo L490 L590 L14 L15 gyári akkumulátor ÚJ BONTATLAN!
- Használt Lenovo ThinkPad T470 T480 gyári magyar billentyűzet.
- 17,3" Full HD IPS 120hz laptop kijelző 40 pin
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest