Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen notebookot vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- LG G Pad 8.3 - vissza a jövőbe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Firstline14
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat!
fel is raktam a CPUz-t, feltöltöm a képet a proci és az alaplap fülről. Egyébként a chipset: Intel i943/940GML Rev.03 . Nagyrészt ha van egy kis szabadidőm World of Warcraft-ot tolnám, csak oda is kéne gy kis fps tuning még...
Egy 2x2ghz+os proci akkor belefér szerintem a keretbe, tudnátok segíteni a kiválasztásában?
A hőfokkal nem hiszem hogy gond lesz, ez is szépen melegedett, de vettem egy külső hütést, már nem lehet rajta rántottát főzni csinálni
Néztem a DDR slotokat is, és úgy van bent hogy 2x1 GB, úgyhogy akkor biztosan belemegy a 2x2GB, mármint hely biztosan lesz neki...a kérdés az, hogy hol érdemes ezt megvenni,megrendelni és milyen árban vannak ezek?Én egyébként mindent megtettem már amit lehetett, folyamatsoan takarítom a gépet egyenlőre csak progikkal+windows 8 al , most rá akarom szánni magam arra hogy szét is szedem és teljesen kipucolom. kerestem, de ehez még videót sem találtam úgyhogy majd valahogy kiokoskodom..

Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- World of Tanks - MMO
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Gumi és felni topik
- Hallókészülék lett az Apple fülhallgatójából
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
fel is raktam a CPUz-t, feltöltöm a képet a proci és az alaplap fülről. Egyébként a chipset: Intel i943/940GML Rev.03 . Nagyrészt ha van egy kis szabadidőm World of Warcraft-ot tolnám, csak oda is kéne gy kis fps tuning még...
Pyttawrx