Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz kertsa #6105 üzenetére

Így van, ezt akartam még hozzátenni, csak mivel ez se 100%, nehogy én legyek a hibás, ha mégsem, inkább nem említettem meg.
    Szerencsére már a különböző méretű modulok is tudnak menni dualban. :K

Az a baj a 2×2GB rammal, h esetleg majd amikor el akarod adni a gépet később, 4gigás ram modullal könnyebb eladni, mint 2×2GB-al. (Pláne 4+2GB-al.)
    Nagyobb lesz az értéke ha 6GB ram van benne.

Mostanság ha veszel egy notit, és abban 4GB ram van, akkor az több mint valószínű, h egy darab 4gigás modul. A dual channelt nagyon kevés valós alkalmazás használja ki, inkább több ram legyen a gépben, mint h dual channel legyen.
    És egy négy gigás modul mellé olcsón lehet venni még egyet, viszont 2×2GB mellé már nem lehet tenni többet, max. ha az egyiket kivesszük. De az meg kidobott pénz, nézd csak meg a hirdetéseket, tele van 2gigás modulokkal, eladhatatlan.
    Mindenki 4gigás modulokat keres inkább.

Tessék, nekem Probook 4330s-em van.
    Ebben 2×1GB ram volt. :(((
    Legalább egy darab 2gigás lett volna, de nem, két sz×ros 1gigás.. :((
    Ha vettem volna mellé egy 4gigást, akkor most 5 giga ram lenne benne. Az is elég lett volna valószínűleg, de aztán inkább 2×4gigát vettem, asszem 9ezer volt.
    Viszont a két 1gigás modul azóta is porosodik a többi szgépes kacatom közt.
    Meg se hirdetem őket, minek? Senkinek se kell 1gigás modul. :/

Ja és ne azonnal ide vele alapon vegyél ramot hanem mikor találsz a hirdetések közt olcsót. ;)

[ Szerkesztve ]

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

Új hozzászólás Aktív témák