Új hozzászólás Aktív témák
-
dudu5130
őstag
Tudom, h nem itt van ennek a helye, de nem találtam topikot ahol erről kapnék infot.
olyan problémám van, h HP pavilion dv6osom van és neteztem, mikor egyszercsak a hűtő ventillátor elkezdet kerepelni. Gyorsan leállítottam, elkezdtem szétszerelni, ami csak 2 fedőlapot jelent és kifújattam. Utána kicsit kifújattam és rendben ment. úgy 3 óra használat után nagyon halkan megint elkezdett kerepelni. De kaptam notihűtőt aminek a tartója pont a ventillátort nyomta és én arra gyanakodtam. Miután visszaraktam utána kezdett el újra kerepelni, de igaz sikerült máshova raknom a tartóját így már nem a ventit nyomta. De arra is gondoltam nem-e keveredett bele valami. Az lehetséges?
Valaki esetleg meg tudja mondani, h mennyi lehet egy új venti és kb a javítatása ha nagy a gebasz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- BASEUS állítható Laptop állvány 11-17" (ezüst)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest