Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudu5130
őstag
Tudom, h nem itt van ennek a helye, de nem találtam topikot ahol erről kapnék infot.
olyan problémám van, h HP pavilion dv6osom van és neteztem, mikor egyszercsak a hűtő ventillátor elkezdet kerepelni. Gyorsan leállítottam, elkezdtem szétszerelni, ami csak 2 fedőlapot jelent és kifújattam. Utána kicsit kifújattam és rendben ment. úgy 3 óra használat után nagyon halkan megint elkezdett kerepelni. De kaptam notihűtőt aminek a tartója pont a ventillátort nyomta és én arra gyanakodtam. Miután visszaraktam utána kezdett el újra kerepelni, de igaz sikerült máshova raknom a tartóját így már nem a ventit nyomta. De arra is gondoltam nem-e keveredett bele valami. Az lehetséges?
Valaki esetleg meg tudja mondani, h mennyi lehet egy új venti és kb a javítatása ha nagy a gebasz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- EAFC 25
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest