Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
Sziasztok!
Egy Acer Travelmate 2420-asom van,itt vettem a prohardveren.A problémám az lenne vele,hogy felforrósodik nagyon a processzor és leáll a gép,ha nagyon terhelem.Azt tudom,hogy szét kellene szedni és kipucolni a cooler-t és a heatpipe-okat (már ha van benne
),csak nem tudom hogy kell szétszednem,hogy a coolerig eljussak.Alul hiába csavarok ki minden csavart,nem lehet leszedni az alsó műanyagot.Egyedül a wi-fi-hez,a ramhoz és a winyóhoz sikerült még eljutnom.De a procinak nincs külön műanyag,amit le lehetne szedni.
Egyébként a P4 centrino 1,7 van benne és 1,5 giga ram.A proci van olyan,hogy 80 fokra is felmegy,szóval egy pasztacsere,meg egy takarítás nagyon ráférne.A segítségeket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nintendo Switch 2
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vírusirtó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- HP Elitebook 840 G5 / 840 G6 magyar billentyűzet.
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest