- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- Milyen notebookot vegyek?
- Dell notebook topic
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Helló mindenkinek! Lenne egy pár hónapos Acer Emachines E520-as gép, GL40 chipszetes, és egy Celeron 575 van benne. Procicserén gondolkodtam, hirdettek itt a hardverapróba egy T3200-as procit, megvettem. Gondoltam kollégával megnézzük, hátha nekünk is menne a dolog, mármint a procicsere. A gép alján volt vagy 15 csavar, ezeket mind kiszedtük. Itt aztán vége lett a mutatványnak, mivel feszegetni annyira nem mertük, úgy nézett ki hogy a billentyűzet körüli műanyag jönne talán le először... De magától nem jött, eltörni semmit nem akartunk, úgyhogy csavarok vissza, mondom majd beviszem valamelyik számtek boltba, talán elvállalja valaki a procicserét. Gondoltam, azért itt megkérdezem előtte, hátha valaki szedett már szét ilyen gépet, és megmondaná hogyan is megy. Gondolom, hogy ugrik a gari, de nem érdekel. Szóval ha valaki tud benne segíteni, hogyan lehet szétszedni (procihoz hozzáférni) egy emachinest, akkor várnám a válaszát. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest