- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Androidos fejegységek
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Helló mindenkinek! Lenne egy pár hónapos Acer Emachines E520-as gép, GL40 chipszetes, és egy Celeron 575 van benne. Procicserén gondolkodtam, hirdettek itt a hardverapróba egy T3200-as procit, megvettem. Gondoltam kollégával megnézzük, hátha nekünk is menne a dolog, mármint a procicsere. A gép alján volt vagy 15 csavar, ezeket mind kiszedtük. Itt aztán vége lett a mutatványnak, mivel feszegetni annyira nem mertük, úgy nézett ki hogy a billentyűzet körüli műanyag jönne talán le először... De magától nem jött, eltörni semmit nem akartunk, úgyhogy csavarok vissza, mondom majd beviszem valamelyik számtek boltba, talán elvállalja valaki a procicserét. Gondoltam, azért itt megkérdezem előtte, hátha valaki szedett már szét ilyen gépet, és megmondaná hogyan is megy. Gondolom, hogy ugrik a gari, de nem érdekel. Szóval ha valaki tud benne segíteni, hogyan lehet szétszedni (procihoz hozzáférni) egy emachinest, akkor várnám a válaszát. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Adventi kalendáriumok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Milyen videókártyát?
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Energiaital topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx