Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigi1016
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy megoldható lenne-e szerintetek a következő "terv":
Van egy Lenovo/IBM 3000 N200-as laptopom, amely jelenleg egy Intel Celeron-M 530 (1,7GHz/ 533 MHz /1MB L2) procival rendelkezik!
Én szeretnék minimum 2 ghz-es procit bele, de sajnos nem igazán értek ahhoz hogy ez lehetséges-e, és ha igen, akkor ezen felül még miket kell változtatnom. Pl. a hűtés is megoldandó kérdés!
Nem tudom, hogy van-e olyan 2ghz körüli proci, amit bele lehetne rakni! (azt tudom, hogy nem mindegyik proci "kompatibilis", megkell egyeznie a lábszámnak, de nem tudom, hogy mely procik jöhetnek számításba).
Előre is köszi a reagálást, segítséget!Gigi
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest