Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen processzort vegyek?
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
- RAM topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerenczyK
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy FuSi Pa1538-as laptopom tegnap gondolt egyet, és nem kapcsol be többet. Előtte egy órával használtam, és azóta semmi.
Elindul a ventije, világít a wlan meg a bekapcs ledje, de a vinyó meg se nyikkan, cd-t olvassa egy kicsit az elején, de utána semmi. Ha a vinyója halt volna meg, attól még maga a gép elindult vona nem? Lcd-nek is be kéne kapcsolnia. Nem tud valaki valami infót ezzel kapcsolatban, hogy mi lehet?gari már nincs rajt, szétszedtem, memót vinyót kiszedtem, visszaraktam, de semmi változás.
köszi előre is.
Üdv
aresz
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- Lenovo ThinkPad Universal USB-C (40AY) dokkoló
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

aresz
Pyttawrx