- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerenczyK
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Fusi 1538as Pa laptopom.
alaplap tönkre ment benne, 100e lenne a javítása. Ha esetleg valakit érdekelne alkatrésznek eladnám.Amd x2 TL-50es van benne asszem, 2magos 1,6ghz-s 2x512-es DDR, 120Gb-s WestelDigital vinyó, Nvidia Gforce 7400 vidikártya, lcd-je 5hónapja újra cserélve, 6cellás aku, hibátlan még 2óráig bírta vele, vigyáztam rá, csak 1ik pill ról a másikra meghalt a gép.
kikapcsoltam, és 1óra múlva nem akart bekapcsolni.ferenczy.karoly@gmail.com-ra írjatok, ha érdekel. köszi
helyileg Veszprémben vagyok.
-
FerenczyK
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy FuSi Pa1538-as laptopom tegnap gondolt egyet, és nem kapcsol be többet. Előtte egy órával használtam, és azóta semmi.
Elindul a ventije, világít a wlan meg a bekapcs ledje, de a vinyó meg se nyikkan, cd-t olvassa egy kicsit az elején, de utána semmi. Ha a vinyója halt volna meg, attól még maga a gép elindult vona nem? Lcd-nek is be kéne kapcsolnia. Nem tud valaki valami infót ezzel kapcsolatban, hogy mi lehet?gari már nincs rajt, szétszedtem, memót vinyót kiszedtem, visszaraktam, de semmi változás.
köszi előre is.
Üdv
aresz
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest