- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stars99
csendes tag
válasz
ricsi99 #15930 üzenetére
Szia Ricsi! Bocsi hogy csak most reagálok, de nem volt az elmúlt pár nap egyszerű...A lényeg, hogy ma kicseréltem a procit, a processzor tetejét tökéletesen takarja a gyári réz hűtő.Minden jó lett.A hőfokok is jónak tűnnek, alapjáraton 50 fok környékén van, de használat közben is kb.60-65 fok a hőmérséklet, 4k videónál felment 75 fokra ( de azt nem szoktam nézni csak tesztként csináltam) MX-4-el pasztáztam újra a procit..A laptop egyből elindult, viszont a windws10 a régi processzort írta ki az eszközkezelőben is, az aida felismerte az i7-3632QM-et , de az is fals adatokat írt. Majd fogtam és újratelepítettem a windowst és minden jó lett, minden értéket jól ír a windows és az aida is ( laikusként nem gondoltam, hogy egy processzor cserénél a windowst is újra kell telepíteni).A rendszer betöltése kb. 3 másodperccel gyorsabb lett és sok programnál pl. Google Earth jóval gyorsabban nagyít tölti be a gép az adatokat, de egy óriásméretű fénykép nagyításánál is jóval gyorsabb a gép.Letöltöttem egy exe fájlos biost a Sony honlapjáról, de nem mertem fríssíteni.8 GB ram van most bennet ( 2db 4GB-os) + egy 500-as SSD, szerinted ha a memóriát cserélné az ember 16GB-ra akkor gyorsulna e még a gép, vagy felesleges a csere?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest