- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
Sziasztok.
Nem sokkal fentebb olvastam hogy másnak is van hasonló problémája,amivel nem sokat lehet kezdeni csak újabb laptop vásárlással,de azért felteszem a kérdést hátha…..
Adott egy HP Compaq 610.
CPU : Intel Celeron T1500
Ram : 2+1 GB DDR2 800MHz vagyis összesen 3GB
HDD : 120GB SataIIWin10 elfut rajta,de eléggé lassú szegénykém.

YT videókat 480p-ben futtatja ami elegendő lenne.Ahogy néztem a proci kihasználtságom 100%-ra ugrik fel nagyon sokszor és ilyenkor lassul be nagyon.
Cseréltem egy 120GB-os SSD-re a HDD-t mert van ithon a szekrénybe feleslegesen. ( tudom ezen a régi gépen nem sokat ér a SataII miatt )
SSD-re telepítettem egy sallangoktól mentes Win7 Tiny rendszert,és a gép megtáltosodott,de amint ismét böngészni szeretnék lassabb mint szeretném ( gyorsabb mint win10-el ) YT videóknál a 720p is megy már jobban,de itt is megröccen időnként.
Szerintetek egy T5870 proci cserével jobb lenne,vagy mondhatni ugyanilyen maradna?
Vagy esetleg lehetne bele rakni jobb CPU-t is?Nem napi használós gépnek szánnám,de ha már itt van elszórakozgatok vele,ha egy kis pénz ráforditással jobbá tudnám varázsolni nekem már megérné a ráfordított időt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- NBA és kosárlabda topic
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx