- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Milyen egeret válasszak?
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABDUL96
tag
Sziasztok, volna egy lenovo Z50-70 tipusu laptop
Nézegettem szimpi kis gép számomra,barátnőmnek már szereztem egyet belőle,most rajtam a sor. Viszont a gépből 3fajta is készült amelyekben külön eltérő procik vannak. Egy I3 egy I5 és egy I7. Baránőmnek pont a középet I5 szereztem be. Magamnak is kinéztem egyet de az pont a legrégebbi I3 as amitől félek is kissé. Ha meg is venném biztosan lecserélném benne ezt egy I5 re de sehol nem találok hozzá alkatrészt vagy aki árul is és be is tenné. Maga a gép azért érdekel mert olcsó fullHd kijelzőt ad bővithető a hdd ahogy a ram is 16gb ig. Mit tudnátok ajánlani? Nézzek keressek esetleg inkább egy i5 vagy i7 kiadást vagy van remény hogy megveszem a régebbit és cseréltetek benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- Google Pixel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest