Hirdetés
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABDUL96
tag
Sziasztok, volna egy lenovo Z50-70 tipusu laptop
Nézegettem szimpi kis gép számomra,barátnőmnek már szereztem egyet belőle,most rajtam a sor. Viszont a gépből 3fajta is készült amelyekben külön eltérő procik vannak. Egy I3 egy I5 és egy I7. Baránőmnek pont a középet I5 szereztem be. Magamnak is kinéztem egyet de az pont a legrégebbi I3 as amitől félek is kissé. Ha meg is venném biztosan lecserélném benne ezt egy I5 re de sehol nem találok hozzá alkatrészt vagy aki árul is és be is tenné. Maga a gép azért érdekel mert olcsó fullHd kijelzőt ad bővithető a hdd ahogy a ram is 16gb ig. Mit tudnátok ajánlani? Nézzek keressek esetleg inkább egy i5 vagy i7 kiadást vagy van remény hogy megveszem a régebbit és cseréltetek benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Energiaital topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest