Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen széket vegyek?
- Apple asztali gépek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Hali ,nem tudom jó helyre írok-e , ez ügyben de lenne egy kérdésem, adott egy kövület noti, ami működik ,és nem is várnék el tőle sokat, sima netezős-tartalék - filemzős - konyhai gép szerepe lenne csak.
Az alaplap egy Packard Bell EasyNote TS11HR
Lapkakészlet: Intel i915GM/PM( Intel cougar Point HM65 ,Intel sandy Bridge)ebben nem vagyok biztos hogy jót nézek AIDA-ban.
A processor egy Intel Celeron B815
2Gb DDR3 1066 Mhz
illetve egy WD 320 GB 5400 -as lemez van benne, az lenne a kérdésem, lehet-e illetve egyáltalán érdemes e ebbe a gépbe SSD-t tenni illetve egy pici memóriabővítést kapna még, na meg ami még érdekelne hogy esetleg ezt a processzort lehetne-e egy kicsivel jobbra cserélni?
Kis utánanézés után magát a processzort megtaláltam használtpiacon, szóval azt tudom hogy kapható volt külön de nem tudom ebbe a gépbe forrasztották e...- megpróbáltam szétszedni hogy magam derítsem ki, de annyi mindent kellene benne szétszedni hogy félvén hogy valami kábelt elszakítok inkább hagytam
.
Ezenfelül ,ha tudtok valamilyen jó szervízt vagy hasonlót -Kecskeméten vagy Pesten ahová ajálott fordulni ilyesmivel az érdekelne még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop kijelző FullHD IPS 15,6" eladó 6db
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
.
Pyttawrx