Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Hali ,nem tudom jó helyre írok-e , ez ügyben de lenne egy kérdésem, adott egy kövület noti, ami működik ,és nem is várnék el tőle sokat, sima netezős-tartalék - filemzős - konyhai gép szerepe lenne csak.
Az alaplap egy Packard Bell EasyNote TS11HR
Lapkakészlet: Intel i915GM/PM( Intel cougar Point HM65 ,Intel sandy Bridge)ebben nem vagyok biztos hogy jót nézek AIDA-ban.
A processor egy Intel Celeron B815
2Gb DDR3 1066 Mhz
illetve egy WD 320 GB 5400 -as lemez van benne, az lenne a kérdésem, lehet-e illetve egyáltalán érdemes e ebbe a gépbe SSD-t tenni illetve egy pici memóriabővítést kapna még, na meg ami még érdekelne hogy esetleg ezt a processzort lehetne-e egy kicsivel jobbra cserélni?
Kis utánanézés után magát a processzort megtaláltam használtpiacon, szóval azt tudom hogy kapható volt külön de nem tudom ebbe a gépbe forrasztották e...- megpróbáltam szétszedni hogy magam derítsem ki, de annyi mindent kellene benne szétszedni hogy félvén hogy valami kábelt elszakítok inkább hagytam.
Ezenfelül ,ha tudtok valamilyen jó szervízt vagy hasonlót -Kecskeméten vagy Pesten ahová ajálott fordulni ilyesmivel az érdekelne még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged